Ayagı Kırık Yavru Karga Buldum Nasıl Tedavi Edebilirim ?
-
Bu sabah kalktığımda bahçede bi karga buldum ayağı sanki eklem yerinden çıkmış yada kırık gibi.Sallanıyor resmen.Doğal olarak yürüyemiyor uçamıyor zaten hayvan aç susuz kalmış.Neyse boş bi kümese koydum su bugday filan verdim.
yarın sabah bi veterinere götürmek istiyorum.ücretli yada ücretsiz nasıl tedavi ettirebilirim ?
İstanbuldayım
-
Diger kargalara dikkat, birakmazlar onu, elinde falan gorurseler sana da saldirirlar..
-
Hocam helal olsun.Veterinerle konuş insanlığı varsa cüzii miktara yapar veya para almaz :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Diger kargalara dikkat, birakmazlar onu, elinde falan gorurseler sana da saldirirlar..
-----------------------------Aynen dikkat et :)
-
beleş veteriner var araştır googleda
-
tavuk cigeri ver cok severler cok sadıkdırlar ve cok intikamcılardırlar asla untmazlar yaklaşık 200 sn fln yaşıyorlar .
-
avcılarda istanbul üniversitesi veteriner fakültesi hastahanesine götür...durumu anlat bırak orda bakarlar sonra doğaya salarlar
-
Şimdi aklıma geldi hocam bizde mahallede böyle bir durum başımızdan geçti.Birkaç arkadaş yürüyorduk neyse yaralı yerde gördük falan uzatmıyım tam yanına gittikki 2 karganın saldırısına uğradık zor kaçtık bahçeye ama gülmekten yarıldık resmen karga bildiğin tırnak atıyor saldırıyo ya :)
-
sen en iyisimi onla aç bir kediyi doyur
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------tavuk cigeri ver cok severler cok sadıkdırlar ve cok intikamcılardırlar asla untmazlar yaklaşık 200 sn fln yaşıyorlar .
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/Karga
Ukalalık olarak algılama usta bende 200 sene biliyordum, bir gün veterinerin biri bozdu beni, aynı konuma düşme ;) 200 değil 40 sene ortalama yaşları
-
bence gereksiz bir iş yapmış olursun at kedinin önüne doyursun karnını