Ayagı Kırık Yavru Karga Buldum Nasıl Tedavi Edebilirim ?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------avcılarda istanbul üniversitesi veteriner fakültesi hastahanesine götür...durumu anlat bırak orda bakarlar sonra doğaya salarlar
----------------------------- -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bence gereksiz bir iş yapmış olursun at kedinin önüne doyursun karnını
-----------------------------
Serdar bunu senden ummazdım :) -
ayağından iple sarkıt bakalım kaç gün açlıga dayanıyolar
-
Bi ara tbd konu vardı 2 3 ay önce sanırım , biri karga satın almak istiyordu :))
-
besle kargayi oysun gozunu
-
baba3232 bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi aklıma geldi hocam bizde mahallede böyle bir durum başımızdan geçti.Birkaç arkadaş yürüyorduk neyse yaralı yerde gördük falan uzatmıyım tam yanına gittikki 2 karganın saldırısına uğradık zor kaçtık bahçeye ama gülmekten yarıldık resmen karga bildiğin tırnak atıyor saldırıyo ya :)
-----------------------------Arkadaş dediği kişi de ben oluyorum :) Usta kafa burun gaga tırnak ne desen var bunlar da aman dikkat :)
-
bende kediye saldırırlarken görmüştüm bir kere 20-30 kadar karga dönüşümlü olarak kediye saldırıyorlardı kedi yavru felan da değildi evde balkondan keyifli keyifli
izlerken kedinin arka bacaklarının üstünden felan bir kaç yerde kan aktığını gördüm. anladım bunlar sikecek kediyi parçalayacak.
üşenmedim 8. kattan indim. amk sanki yürüyerek indim asansörle indim. köşeye sıkışmış kedinin yanına doğru hızlı adımlar ilen sokulurken bir baktım kargalarben varken bile saldırma teşebbüsünde bulunabiliyorlar. vayy dedim amk. sonra birden kediye bir baktım. ağzında tüyler felan var bir daha vay dedim amk. seni
burda bırakmak vardı ama yok dedim buraya kadar gelmişim. neyse kedi de baktım kendisine yaklaşmamı istemiyor. her tarafı kan olmuş hala bana tıslıyor felan
kargalar vızır vızır beni de taciz etmeye başladı. kargalara bakayım derken gözüm bloklara takıldı. baktım bütün gacılar beni izliyor amk. ulan bende 20 yasında
özenti keşin biriyim o zamanlar. karganın biri bir geçti suratımın yanından amk kanatları yüzüme çarptı. tam telaş yaptım baktım bir tanesi daha üzerime geliyor.
kendi elimdir demedim yumrugu bir koydum kargaya kıt etti birşey. karga yere düştü kendi ekseni etrafında kafa sağa yatık ve sabit bir şekilde dönmeye başladı.
zaten telaşlıyım amk tam bir serseri grubu bu kargalar. ne kediye baktım ne kargaya kim siker sizi dedim canımı zor kurtardım kaçtım :)) -
Allura bunu yazdı:
-----------------------------ayağından iple sarkıt bakalım kaç gün açlıga dayanıyolar
-----------------------------nasıl yani
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------bende kediye saldırırlarken görmüştüm bir kere 20-30 kadar karga dönüşümlü olarak kediye saldırıyorlardı kedi yavru felan da değildi evde balkondan keyifli keyifli
izlerken kedinin arka bacaklarının üstünden felan bir kaç yerde kan aktığını gördüm. anladım bunlar sikecek kediyi parçalayacak.
üşenmedim 8. kattan indim. amk sanki yürüyerek indim asansörle indim. köşeye sıkışmış kedinin yanına doğru hızlı adımlar ilen sokulurken bir baktım kargalarben varken bile saldırma teşebbüsünde bulunabiliyorlar. vayy dedim amk. sonra birden kediye bir baktım. ağzında tüyler felan var bir daha vay dedim amk. seni
burda bırakmak vardı ama yok dedim buraya kadar gelmişim. neyse kedi de baktım kendisine yaklaşmamı istemiyor. her tarafı kan olmuş hala bana tıslıyor felan
kargalar vızır vızır beni de taciz etmeye başladı. kargalara bakayım derken gözüm bloklara takıldı. baktım bütün gacılar beni izliyor amk. ulan bende 20 yasında
özenti keşin biriyim o zamanlar. karganın biri bir geçti suratımın yanından amk kanatları yüzüme çarptı. tam telaş yaptım baktım bir tanesi daha üzerime geliyor.
kendi elimdir demedim yumrugu bir koydum kargaya kıt etti birşey. karga yere düştü kendi ekseni etrafında kafa sağa yatık ve sabit bir şekilde dönmeye başladı.
zaten telaşlıyım amk tam bir serseri grubu bu kargalar. ne kediye baktım ne kargaya kim siker sizi dedim canımı zor kurtardım kaçtım :))
-----------------------------Hacı 2 sorum var
1 - Ne içtiysen özelden msj at aynısından istiyorum.
2 - İçmediysen ne macera be avatarı izler gibi okudum yemin ederim :D
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------besle kargayi oysun gozunu
-----------------------------görünen köy uzakta değildir.