Ayağımda Çıkan Garip Şey
-
Garip dediğime bakmayın yani böcek falan çıkmadı.
2-3 aydır sol ayağımın baş parmağının alt kısmında bir acı vardı ben uğraştım falan acaba bir şey mi var bir şey mi battı diye herhangi bir şey çıkmadı.
Şimdi baş parmağımın aşağısında ayak kısmında yine bir acı başladı yere basınca falan iğne batıyor gibi.
Işık tuttum baktım deri hafif şişmiş ama çok hafif ve içinde toplu iğne başı kadar bir su toplaması var.
Yani ayağımın içinde nokta şeklinde bir su toplanması olmuş ve yürürken acı veriyor acaba nedir bu?
ve doktora giderken nereden randevu almalıyım?
Cildiye mi ortopedi mi?
-
Tırnak batmış olabilir
-
Ayakkabıdan oluyor hocam o ya da bazen çok uzun süre yürürsen ya da ayakkabı ayağında olursa öyle su toplayabiliyor. Bazen benim de başıma geliyor, patlatınca içindeki o pis suyu dışar atıyorum. iğneyle küçük delik aç o şekilde boşaltabilirsin.. sonra deri kendini yeniliyor zaten. istersen o deriyi kesebilirsin de..
-
@
unbalanced hocam tırnak kısmında değil alt kısımda tabanda var bu. @
r10aldinho hocam dediğini yaptım kaç kere ama bir 3 aydır aynı basarken acı veriyor, cildiyeye randevu aldım ama doğru mu aldım bilmiyorum. :/ -
evt hocam ben de de öyle çıkmıştı hem de iki tane, birisi ayak başparmağının yanında, diğeri küçük parmağın altında. Ama o zaman yeni bir ayakkabı almıştım ve biraz sıkıyordu ve yaklaşık 12 saat hiç çıkarmadım ve de yürümüştüm baya..
-
unbalanced bunu yazdı
evt hocam ben de de öyle çıkmıştı hem de iki tane, birisi ayak başparmağının yanında, diğeri küçük parmağın altında. Ama o zaman yeni bir ayakkabı almıştım ve biraz sıkıyordu ve yaklaşık 12 saat hiç çıkarmadım ve de yürümüştüm baya..
ayakkabım uzun süredir var ve bazen 3-4 gün boyunca evde olduğum hiç giymediğim oluyor ayakkabıdan olacağını sanmıyorum.
okul da açılacak doktora gidemem o yüzden bi an önce bi hal çaresini bulmam lazım.
pSkpt tarafından 18/Eyl/14 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
buradaki videolara bak hocam
http://www.uzmantv.com/konu/ayakta-su-toplamasi
belki seninki farklı olmuş olabilir ..
-
Nasır olabilir.
-
unbalanced bunu yazdı
buradaki videolara bak hocam
http://www.uzmantv.com/konu/ayakta-su-toplamasi
belki seninki farklı olmuş olabilir ..
Hocam böyle değil işte bu top şeklinde dışarı çıkan su toplaması benimki ayağımın içinde sanki delik açmış ve içi su toplamış gibi.
Ayağımın içinde var yani dışında kabarcık şeklinde değil. :|
@HeYet yarın cildiyeye gidicem bakalım ne çıkacak.
pSkpt tarafından 18/Eyl/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam büyük ihtimal nasır o.
ortada gördüğün delik portakal linfi şeklinde etin içine doğru uzun birşey, nasırın büyüklüğüne göre birkaç tane yanyana olabiliyor.
üstünden koparmayla geçmez, komple dibinden sökülmesi gerekiyor. sökmek çok zor sökebilirsen de çok sağlam kanar.
bela birşeydir, nasır bantı alıp yapıştıracan, sökerse ne âla.
randevu aldığın cildiyeci söyler zaten sana.
ben 20 tane nasır bantı kullanıp sökemedim, neşter pense vs kan revan ortamlar yaptım yine sökemedim.
birçoğumuzun tamah etmeyeceği hoca okuma üflemesi ile, ümitvar olmama rağmen geçti.
nasıl geçtiğini ben de anlamadım, yürürken lan benim ayağım niye acımıyor dedim, baktım yok olmuş :)
sen cildiye'ye göstermeden aksiyom alma ama.
-
muaythaist bunu yazdı
hocam büyük ihtimal nasır o.
ortada gördüğün delik portakal linfi şeklinde etin içine doğru uzun birşey, nasırın büyüklüğüne göre birkaç tane yanyana olabiliyor.
üstünden koparmayla geçmez, komple dibinden sökülmesi gerekiyor. sökmek çok zor sökebilirsen de çok sağlam kanar.
bela birşeydir, nasır bantı alıp yapıştıracan, sökerse ne âla.
randevu aldığın cildiyeci söyler zaten sana.
ben 20 tane nasır bantı kullanıp sökemedim, neşter pense vs kan revan ortamlar yaptım yine sökemedim.
birçoğumuzun tamah etmeyeceği hoca okuma üflemesi ile, ümitvar olmama rağmen geçti.
nasıl geçtiğini ben de anlamadım, yürürken lan benim ayağım niye acımıyor dedim, baktım yok olmuş :)
sen cildiye'ye göstermeden aksiyom alma ama.
Benim ayağımın altında ufak ufak 10 12 tane küçük nasırcık olmuştu 10-12 yaşlarındayken
Ekmek içini bastırıyorsun 1-2 dk bekliyorsun,simsyah oluyor ekmek ertesi gün kalmıyor.
Kendi kendime küçükken denemiştim oldu.Ekmeğin ohalini unutamıyorum