Ayağımı Kırdım :S:S :(
-
geçmiş olsun ve tek derdin kızların gözündeki imajın olsun.. bi zaman sonra kızlarıda geçersin artık daha kötü şeyler gelmesin başına dua et ne diyim.
bide tavsiye sana , call of duty 4ü oyna valla tekrar tekrar oynuyorum :) -
vay be ben uzun bi sure hastanede yatmistim
-
bı kere burnum kırıldıı lan ne acıdr oo ayagının kırılmasına benzermı bılmom ama gecmıs olsunn analrım senı :/
-
kızların gözünde daha bir imaj bırakacağını hiç düşündün mü?
Kızlar bir sorun olduğunda hemen seni teselli etmek falan ister..Yani kızların gözünde bırakacağın imajdan bu kadar korkmamalısın.Kızlarla nasıl takılacağını bildiğin sürece bunuda lehine çevirirsin.He yok bilmiyorsan o zaman yine dert etme normalde de pek birşey yapamazsın.
-
Ne karizma çizilecek yav. Bu tarz durumları lehine çevireceksin, türlü geyiği döner sakatlığın. En basitinden "Alçıma imza atar mısın?" diye başlar tav edersin hatun varsa gözüne kestirdiğin. Acındırırsın kendini biraz, suratını ekşiten hatunlara zayıf yerlerinden vurmaya başlarsın. "Beni kantine kadar götürür müsün? Koluna girsem? Nayır, nolamaz! Daha yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki. Allah'ım! Neden ben?!? NEDEN???" vs. Daha neler neler sdfdsdsf
-
BaDDoG bunu yazdı:
-----------------------------Ne karizma çizilecek yav. Bu tarz durumları lehine çevireceksin, türlü geyiği döner sakatlığın. En basitinden "Alçıma imza atar mısın?" diye başlar tav edersin hatun varsa gözüne kestirdiğin. Acındırırsın kendini biraz, suratını ekşiten hatunlara zayıf yerlerinden vurmaya başlarsın. "Beni kantine kadar götürür müsün? Koluna girsem? Nayır, nolamaz! Daha yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki. Allah'ım! Neden ben?!? NEDEN???" vs. Daha neler neler sdfdsdsf
-----------------------------bu çocuk işi biliyor !
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
Kızların gözünde yarattığın imaj bu kadar önemli mi ? :/
katılıyorum 2 sümüklüye deyermı sence ?
2 sümüklü+100 gramama şu warki daha çok ilgi çekersin.amaçta bu değilmi zaten
-
Çarşı koltuk değneye karşı :))
Karizmayı çizdirmezsin ama bütün okula kendini baktırırsın :)))
kırık ayağının ayak parmakları görünüosa sakın okula gitme iğrenç bi görüntü oluşur.. görünmüosa arkadaşların dediği gibi git hemde iyi makara olur :d senin vesilenle dersler kaynar :))
Lehine çevirmen için bi yolda ben :)) anlatırsın 6 kişi arasına daldım bi kafa bi tekme baktım ayağım sallanıo umursamadım devam ettim sonra kendimi hastanede buldum :D:D:D muhim deil bi kırık neticesinde filan die hava yaparsın :))
herşey bi yana geçmiş olsun arkadaşım,haline şükret ve başklarının düşündüklerini deil kendini düşün ;)) -
tekvando gidiyorum ve 3 lü tekme atmayı yeni öğrendim bugün biizm burda kırık camları olan binalara 3 comboyu atıyodum bi vurdum ayak içine girdi
kesildi :(((((((( şimdi dikiş atıldı hayatım biti inşallah düzelir yoksa intar etcem sakat olmak istemiyorum muhtaç kalmak istemiyorum kimseye yarın bidağa hastaneye gidicem
-
Ustam kusura bakma ama, sen kaşınmışın. Merak etme zaten iyileşmesede tek ayağının sakatlanmasıyla kimseye muhtaç olmassın.