Ayağımı Kırdım :S:S :(
-
Kula bela gelmez hak yazmayınca Hak bela yazmaz kul azmayınca
-
hak yedim:( doğru
-
BaDDoG bunu yazdı:
-----------------------------Ne karizma çizilecek yav. Bu tarz durumları lehine çevireceksin, türlü geyiği döner sakatlığın. En basitinden "Alçıma imza atar mısın?" diye başlar tav edersin hatun varsa gözüne kestirdiğin. Acındırırsın kendini biraz, suratını ekşiten hatunlara zayıf yerlerinden vurmaya başlarsın. "Beni kantine kadar götürür müsün? Koluna girsem? Nayır, nolamaz! Daha yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki. Allah'ım! Neden ben?!? NEDEN???" vs. Daha neler neler sdfdsdsf
-----------------------------
heh işte bende tam bunu diyecektim karizma çizilkmek ne kelime dahada güzel oalcaktır kızlaradn yardım falan isteyip işi bağlayacaksın ama tabi kızları boşwer diyorasn al raporunu git yat ewde :D -
affetmez ve azrail rapi ye geçmiş olsun. ama affetmez birader yolda yürümede koşmada tuvalette dövüşde futbolda yani hayatın her alanında en önemli uzuv olan ayaktan darbe almışsın ve bir ömür boyuda azda olsa çokta olsa zararını görekcesin bu kırıktan dolayı, sen halen karizma diyorsun. Helal sana. tekrar geçmiş olsun.
Toplam Hit: 3919 Toplam Mesaj: 25