folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayak Mantarı Olanlar Gelin Bakalım Bişey Diyecem

Ayak Mantarı Olanlar Gelin Bakalım Bişey Diyecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam benim stresten kollarımda ve göğüsümde mantar var lekelenme yapıyor la kına yaksam düzelir mi bi yere :D

cok ciddiyim :|

aynı benimde sırtımda var doktora gitmeye üşeniyorum :| yalnız şunu farkettim duş hergün duş alınca azalmaya başladı belkide keselerken deriyi yüzüyordum orasını bilemeyecem çünkü bayağı sert keseliyordum olan yerleri

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

hocam benim stresten kollarımda ve göğüsümde mantar var lekelenme yapıyor la kına yaksam düzelir mi bi yere :D

stres mantar yapmaz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bende bir ara mantar vardı.Çok şükür atlattım.Sizede ben yöntemimi söyleyeyim.

-Eczaneden IMAZOL isimli kremi alıyorsunuz. (3.5 - 4 tl gibi basit bir rakam )

-Akşam yatmadan önce ayakları yıkıyorsunuz.Ve kurumasını bekliyorsunuz.Yıkadıktan 15-20 dk sonra ayaklar tamamen kuru iken mantar olan bölgeye yani parmak aralarına bu kremi biraz masaj yaparak yediriyorsunuz.Ve yatıyorsunuz.

-Sabah kalktığınızda ayakları yıkamadan çoraplarınızı giyin.İşinize gidin.

-Gün içinde abdest almak veya başka bir sebebten dolayı ayakları yıkarsanız mutlaka kuruladıktan sonra çorabınızı giyin.

-Akşam eve döndüğünüzde ilk iş çorapları çıkarıp ayakları yıkayın.Ve kendi kendine kurusun ayaklar.

-Yatağa girmeden önce mutlaka tekrar sürün bu kremi.

-1 hafta düzenli kullanınca mantarı unutmuş olacaksınız.Ama işinizi garantiye almak için siz tamamen iyileştikten sonrada 1 hafta daha kullanmaya devam edin.

-Sonra ayakkabınızı değiştirin.Ve hayatınızdan mantarı tamamen çıkarmış olun.

Bunun dışında şunu bilmeniz lazım ki mantar nemli bölgelerde bulunur.Ayaklarınız ıslak veya terli iken çorap giyer ayakkabınızı da giyer giderseniz mantar tekrar oluşur ayağınızda...

İleride eğer ayaklarınızda terleme olursa bu kremden az miktarda ayağınıza masaj yapın.Sonra çorap giyin.Ayaklarınız kesinlikle terlemez.

IMAZOL: Bir çeşit yağ ve su emilasyonudur.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Bacak arası mantarı için denemediğim ilaç kalmamıştı hiçbiri bi işe yaramıyordu. zayıflayınca hiç bişi kalmadı.

Spor yapıp terleyin, sonra banyo yapın, temiz iç çamaşırları giyin (slip değil boxer kullanın), iyice kurulanın. ---> bu kaşıntıyı engelleyecek akıntıyı neredeyse yok edecek.

Zayıflayın.---> şişmanken çok daha fazla terlersiniz ve buda mantar için uygun koşulu yaratır. Çok şişman kşilerde cilt yapısına göre herzaman mantar riski olacaktır.

NOT: Ayak mantarları bulaşıcıdır, başkasının ayakkabılarını terliklerini giyerken 2 kere düşünün.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    Amd-x bunu yazdı:

aynı benimde sırtımda var doktora gitmeye üşeniyorum :| yalnız şunu farkettim duş hergün duş alınca azalmaya başladı belkide keselerken deriyi yüzüyordum orasını bilemeyecem çünkü bayağı sert keseliyordum olan yerleri

aynen aynen.. Dikkat ettim bende ama nası diyim la benek benek oluyor böyle beyaz. Arada kaşıntıda tutuyor.

@kreyzi

la paşa yok mu bunun bi spreyi dalga dümenü amk daha başka boyunda falanda var aq ama belli olmuyor karanlıkta :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

değişik bir yöntem kına zaten ölü deriyi direk arındıryor vücuttan

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya elinizde internet var tam saman insanlarsınız.

Ada çayı,elma sirkesi,yeşil çay veya siyah çay deneyin.Yoğun demleyin.Ayaklarınızı her gün yıkayın.

Eskiden kullandığınız çoraplara ve ayakkabılarada elveda deyin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ayak mantarı deyince bizim eski mahalledeki mantar aklıma qeldi(erkan adlı arkadaş). çocukken kafasına kızgın yuvarlak bir demir düşmüştü kafasının üstünde yuvarlak bir oyuk vardı orada saç çıkmıyodu mantar diyoduk çocuğa. En ilginç huyuda ilgi çekici birşey olduğu zaman bııııııı diye sızlanmasıydı.

Erkan kontörün bitti.!

erkan: bııııııı :(

Erkan baban sana bisiklet almış

erkan: Bııııııı 8D

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

wert bunu yazdı:
    Amd-x bunu yazdı:

aynen aynen.. Dikkat ettim bende ama nası diyim la benek benek oluyor böyle beyaz. Arada kaşıntıda tutuyor.

@kreyzi

la paşa yok mu bunun bi spreyi dalga dümenü amk daha başka boyunda falanda var aq ama belli olmuyor karanlıkta :D

hoca ilaçları var ama önce doktor görmesi lazım mantar mı egzama'mı 2side birbirine benzer

sprey olarak en iyi olan oceral spreydir deneyebilirsin

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

wert bunu yazdı:
    Amd-x bunu yazdı:

@kreyzi

hoca ilaçları var ama önce doktor görmesi lazım mantar mı egzama'mı 2side birbirine benzer

sprey olarak en iyi olan oceral spreydir deneyebilirsin

mantar olduğu kesin.

Spreyi denicem (: eyv. sağolasın

Toplam Hit: 4909 Toplam Mesaj: 21