folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayakları Büyük Olan Müridler Bakabilirler Mi Acaba?

Ayakları Büyük Olan Müridler Bakabilirler Mi Acaba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

47 numara spor ayakkabısı giyiyorum. ayak büyük oluncada haliylen her zaman tuzlu olanı almak zorunda kalıyorum.

en son 3 ay önce nike aldım 230 Tl. ye ama onlarda yırtıldı. ayda 200 km yakın koşuyorum fazlada değil.

Asics marka gibi dayanıklı 70-80 Tl koşu ayakkabıları var ama büyük numarası yok.. sizlerin bildiği ucuz yollu  bunun

gibi ve 47 numarası olan koşu ayakkabılar varmı?

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    45 superstar kullanıorm ama koşu ayakkabısı bilmiorm yırtıldı derken nasıl yırttın koşarak ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Bende kendimin kine büyük düyodum :)

Tanıdık birini bulup ona özel olarka yaptırsan olmaz mı? tabi böyle bişi yapıolarsa

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    hocam bende 46 fln gıyıyorum ama sureklı adıdas kullanıyorum onu tavsıye ederım cok rahat kosu ayakkabıları fln var ve ıstedıgın numarayı aynı fıyata sıparıs verebılıyorsun

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    45 superstar kullanıorm ama koşu ayakkabısı bilmiorm yırtıldı derken nasıl yırttın koşarak ?
    valla bende anlamadım nasıl oldu ise ayakkabı iç kısımdan dışar doğru hafif yırtıldı.. ayakabının diğer eşindede aynı

şekilde yırtılma başlangıcı vardı. geri götürdüm fabrikaya gönderdiler ama pek bi şey çıkıcağını sanmiyorum

bu modelde üretim hatası filan mı var dedim. hayır yok öyle bir şey dediler. bende anlamadım valla..

sikayetvar.com da da nike ilgili çok şikayet var hiç cevaplamamışlar

müşteri hizmetleri pek iyi değil sanırım.  bakalım nolucak.

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    hocam bende 46 fln gıyıyorum ama sureklı adıdas kullanıyorum onu tavsıye ederım cok rahat kosu ayakkabıları fln var ve ıstedıgın numarayı aynı fıyata sıparıs verebılıyorsun
    daha dün nautilus da adidas mağzasına gittim. hiç ucuza koşu ayakkabası yok. 200 ile 400 arası değişiyor..

ben ucuz yollu arıyorum :)

Yakarız Bu Gezegeni...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca adidas ve nikede kalıplar değişik normalde 44 giyiyorum ama adidas ve nikede 45,5 tam oluyo

barcin a bak düne kadar 2. ürün %70 indirimliydi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    Arkadasim 49.5 numara giyiyorum :) Sadece basket ayakkabisi giyebiliyorum(izmir ayakkabicilar sanayisinde ozel yaptirdigim 1 tane kosele ayakkabi harici) izmirde pek buyuk bulamadigimdan sadece basket giyebiliyorum ve guzelde oluyor :)  Orada en yakinda Barcin veya Yali  spor  magazalari varsa gidip Nike ve Adidas in guzel basket ayakkabilarini alip baya uzunca giyebilirsin.Basket ayakkabilarini kesinlikle kosarkende tavsiye ediyorum cok rahatlar ve dayaniklilar :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    Arkadasim 49.5 numara giyiyorum :) Sadece basket ayakkabisi giyebiliyorum(izmir ayakkabicilar sanayisinde ozel yaptirdigim 1 tane kosele ayakkabi harici) izmirde pek buyuk bulamadigimdan sadece basket giyebiliyorum ve guzelde oluyor :)  Orada en yakinda Barcin veya Yali  spor  magazalari varsa gidip Nike ve Adidas in guzel basket ayakkabilarini alip baya uzunca giyebilirsin.Basket ayakkabilarini kesinlikle kosarkende tavsiye ediyorum cok rahatlar ve dayaniklilar :)

www.barcin.com  

dan adamlar satıyo kaç senedir hep ordan alıyom :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

SpArK bunu yazdı:

evet basket ayakkabıları dayanıklı oluyor bende 45 giyiyorum genelde basket..

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

hoca adidas ve nikede kalıplar değişik normalde 44 giyiyorum ama adidas ve nikede 45,5 tam oluyo

barcin a bak düne kadar 2. ürün %70 indirimliydi :)

hoca bende normalde ayakkabı 45. 45.5 filan giyiyorum ama ne varsa a.k spor ayakkabıda 47 den aşşağı düşmüyoruz.

ayakkabı kalıbı yüzünden herhalde. ben barcin a baktım çoğu modele sayfasında oradada maksimum 46 ya kdr

47 göremedim.

Yakarız Bu Gezegeni...
Toplam Hit: 3676 Toplam Mesaj: 24