folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayakları Büyük Olan Müridler Bakabilirler Mi Acaba?

Ayakları Büyük Olan Müridler Bakabilirler Mi Acaba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadasim 49.5 numara giyiyorum :) Sadece basket ayakkabisi giyebiliyorum(izmir ayakkabicilar sanayisinde ozel yaptirdigim 1 tane kosele ayakkabi harici) izmirde pek buyuk bulamadigimdan sadece basket giyebiliyorum ve guzelde oluyor :)  Orada en yakinda Barcin veya Yali  spor  magazalari varsa gidip Nike ve Adidas in guzel basket ayakkabilarini alip baya uzunca giyebilirsin.Basket ayakkabilarini kesinlikle kosarkende tavsiye ediyorum cok rahatlar ve dayaniklilar :)
    hoca senin durum baya kötüymüş ya. basket ayakkabılar performans olarak eminim iyidir.. esneme olarakda iyi olur kesin

hiç düşünmemiştim iyi fikir oldu.

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

ismailca bunu yazdı:

SpArK bunu yazdı:
    Arkadasim 49.5 numara giyiyorum :) Sadece basket ayakkabisi giyebiliyorum(izmir ayakkabicilar sanayisinde ozel yaptirdigim 1 tane kosele ayakkabi harici) izmirde pek buyuk bulamadigimdan sadece basket giyebiliyorum ve guzelde oluyor :)  Orada en yakinda Barcin veya Yali  spor  magazalari varsa gidip Nike ve Adidas in guzel basket ayakkabilarini alip baya uzunca giyebilirsin.Basket ayakkabilarini kesinlikle kosarkende tavsiye ediyorum cok rahatlar ve dayaniklilar :)
    hoca senin durum baya kötüymüş ya. basket ayakkabılar performans olarak eminim iyidir.. esneme olarakda iyi olur kesin

evet baya sorun oluyor :) ama okuldada kosele giydiriyorlardi eskiden herkeze ben yirtiyordum hep ayaklarim buyuk diye :) bunun yaninda butun ayakkabi alisverisimi Konaktaki buyuk ve merkez olan Barcin magazasindan yapiyorum.Sitelerinde genelde buyuk ayakkabilar olmuyor veyahut yok diyor fakat oraya gidip kavga edince kendini gosterince depodan cikartabiliyorlar :) Cunku buraya duzenli olarak basketciler gelip ayakkabi aliyorlar onlar icin getirdikleri icin, bende sezon baslmadan once gelip buyuk numaralari kapmaya calisiyorum.Hatta suan bene http://www.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2008/02/zoom-lebron-v-white-black-crimson.jpg su linkte gordugun ayakkabidan var, ve muthis derecede memnunum.Gecen yaz ayakkabiyi almaya gittigimde 3-4 model beyendim fakat 1 tane beyenmedigim ayakkabinin sadece 49.5 numarasi ve ustu oldugunu soylediler,depoya bile gidip beyendigim 3-4 tane modeli bakmaya bile tenezzul etmeden.Sonra kavgadir dovustur falan filan ordaki yetkili birisi gidip depodan suanki ayakkabimi aldi geldi.Neymis stoklarda gozukmuyormusta bulamamislar falan filan.Cunku ordaki pc den bakiyorlar ellerinde varmi diye.Bilgisayardan bakip yok demislerdi halbuki :) Boyle ilgin bir animda var, serefsizler basketcilere ayiriyorlar anlicagin buyuk ve guzel marka ve model ayakkabilari :) Senin ayak numaran bence uygun ki eger bulamiyorsan bile boyle kavga edip zorlayip cikartabilirsin :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı:

ismailca bunu yazdı:

SpArK bunu yazdı:

evet baya sorun oluyor :) ama okuldada kosele giydiriyorlardi eskiden herkeze ben yirtiyordum hep ayaklarim buyuk diye :) bunun yaninda butun ayakkabi alisverisimi Konaktaki buyuk ve merkez olan Barcin magazasindan yapiyorum.Sitelerinde genelde buyuk ayakkabilar olmuyor veyahut yok diyor fakat oraya gidip kavga edince kendini gosterince depodan cikartabiliyorlar :) Cunku buraya duzenli olarak basketciler gelip ayakkabi aliyorlar onlar icin getirdikleri icin, bende sezon baslmadan once gelip buyuk numaralari kapmaya calisiyorum.Hatta suan bene http://www.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2008/02/zoom-lebron-v-white-black-crimson.jpg su linkte gordugun ayakkabidan var, ve muthis derecede memnunum.Gecen yaz ayakkabiyi almaya gittigimde 3-4 model beyendim fakat 1 tane beyenmedigim ayakkabinin sadece 49.5 numarasi ve ustu oldugunu soylediler,depoya bile gidip beyendigim 3-4 tane modeli bakmaya bile tenezzul etmeden.Sonra kavgadir dovustur falan filan ordaki yetkili birisi gidip depodan suanki ayakkabimi aldi geldi.Neymis stoklarda gozukmuyormusta bulamamislar falan filan.Cunku ordaki pc den bakiyorlar ellerinde varmi diye.Bilgisayardan bakip yok demislerdi halbuki :) Boyle ilgin bir animda var, serefsizler basketcilere ayiriyorlar anlicagin buyuk ve guzel marka ve model ayakkabilari :) Senin ayak numaran bence uygun ki eger bulamiyorsan bile boyle kavga edip zorlayip cikartabilirsin :D

basketçiler daha mı fazla mı para veriyor ki böyle yapiolar?

hoca işin kötü tarafı ben istanbul`dayım anca aydın izmire yolum düşerserse gelip alabilirim anca baktım sadece oralarda

şubeleri var bunların. sayfadada 47 olarak bişiyde gözükmüyor. zaten denemedende pek almak istemiyorum net üzerinden

almaya pek taraftar değilim ayakkabıyı o yüzden.

Yakarız Bu Gezegeni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    41 numara giyiyorum :| Psikolojim bozuldu la. Ayakkabılarda sezon sonu indirimi filan olduğunda bende numara bulma sıkıntısı çekiyorum. Kalanlar hep 44 45 filan oluyor :\
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Kocam Ucuz yollu Conversler Car Sezon Sonu 70-90 Arası 47 Anca Öyle Bulursun bende 45.5 giyiyorum sorun baya :D 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hacım en güzeli yemeni vallaaaa üstünede şalvar giydinmi birde cepgenle 8 köşe kasket süper hem ucuz hem ragat saglıklı

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Hocam bende kendi ayaklarım büyük zannederdim ben 45 numara kundura bulamıyorum bulduklarımda dandikmodeller oluyor 44 yukarısı yok bot çizme anca buluyorum kışın öyle gidiyorda yazın sporların da byüklerini bulmak mesele seninki 49,5 nedir hacı içine girip yatıyormusun? geceleri uyku tulumu niyetine kullanırsın o ayakkabıyı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Hocam bende kendi ayaklarım büyük zannederdim ben 45 numara kundura bulamıyorum bulduklarımda dandikmodeller oluyor 44 yukarısı yok bot çizme anca buluyorum kışın öyle gidiyorda yazın sporların da byüklerini bulmak mesele seninki 49,5 nedir hacı içine girip yatıyormusun? geceleri uyku tulumu niyetine kullanırsın o ayakkabıyı 

haha :) evet ustad malesef guzel kundura ayakkabi bulamiyorum.1 tane kendime ozel yaptirdigim var ozel gunlerde giyebiliyorum ama 1-2 saat ustune bastigimdada ayam cok kotu olup agriyor.Birde dedigin gibi bebek mezari diyorlar benim ayakkabilara milletin 2 ayagi giriyor :) gerci ben 52 numara insanlarda gordum benimkine sukur ediyorum simdilik,yas 22 ama sanmiyorum daha fazla buyucegini,umut etmekten baska care yok :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    benimde vardı öyle bir arkadaşım 52 giyen.. bazen takılırdık.. ayakkabıları verde adalara kürek çekeriz diye:P

Yakarız Bu Gezegeni...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    Kocam Ucuz yollu Conversler Car Sezon Sonu 70-90 Arası 47 Anca Öyle Bulursun bende 45.5 giyiyorum sorun baya :D 

Burdaki espiriyi kim yakaladı :D

Toplam Hit: 3677 Toplam Mesaj: 24