Ayakta Duran Birini Yere Düşürmek
-
bununlamı uğraşıcaz allah aşkına koy yumruğu gitsin veya boynuna bastır düşsün yere
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
bununlamı uğraşıcaz allah aşkına koy yumruğu gitsin veya boynuna bastır düşsün yere
-----------------------------yaniiiiiiii dimiiii :D
-
MikRoBiT bunu yazdı:
xD aynen :D
-
süpür
la yorum yapmışım zaten :D
-
şimdi adamın arkasına egçcez elleri birleştircez geri geri dicez adam tepetaklak yere düşçek öle mi xD
allaşkına bunu kavgada denesen suratının ortasına yumruğu yemenle ne psiball kalır ne psiwell xD
-
deli saçması
-
psiball falanmış :D psie :D
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------şimdi adamın arkasına egçcez elleri birleştircez geri geri dicez adam tepetaklak yere düşçek öle mi xD
allaşkına bunu kavgada denesen suratının ortasına yumruğu yemenle ne psiball kalır ne psiwell xD
-----------------------------Bak buda çok doğru :D Yada kavga ediceğin adam bi siktrgit deyip kaçabilirde :/
-
bioenerji ile yapılabilecek bir şey ama keşke yazdığın gibi kolay yapılsa...
ayrıca sadece telkinle olmaz bir kere bioenerjinizi iyi kullanabilmeniz lazım bioenerji yöntemini tıpta cerrahlarda vs. kullanıyor itiraz eden arkadaşlar bknz : http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=bioenerji&meta=&rlz=1R2ADRA_trTR347&aq=f&oq=
-
ShockMan bunu yazdı:
Hayatta Beceremem sanırım. Çok Uraştımda Kağıdı bilem Kıpırdatamadım. Yok yahu Umutsuz Vakayım ben. :(
-----------------------------önce çakaraları aç abi :) ben sana biraz teknik yazarım istersen.