Ayakta Duran Birini Yere Düşürmek
-
denemekten kaybetmeyiz olmassada onun aq :D
-
cevapları ince ince okudum yinede bi bok anlamadım.azı burnu kırılıyormu onu yapınca onu söyle
-
ne kadar şiddete eğilimliyiz azını burnunu kırmak falan o değil de nası oluyo adamın arkasına geçip avuçlarımızı birleştiriyoruz elemana dik durmasını söyleyip birleşik ellerimizi ileri geri hareket ettirirken içimizden geri geri diye tekrarlıyomuyuz ? ben böyle anladım yapan deneyen var mı başka şeyler yaptırabilir miyim :D
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar şiddete eğilimliyiz azını burnunu kırmak falan o değil de nası oluyo adamın arkasına geçip avuçlarımızı birleştiriyoruz elemana dik durmasını söyleyip birleşik ellerimizi ileri geri hareket ettirirken içimizden geri geri diye tekrarlıyomuyuz ? ben böyle anladım yapan deneyen var mı başka şeyler yaptırabilir miyim :D
hajı hem şiddet diyon sorada başka ne yaptırabilrm diyon :D sende ne dediğini bilmiyon -
Hayatta Beceremem sanırım. Çok Uraştımda Kağıdı bilem Kıpırdatamadım. Yok yahu Umutsuz Vakayım ben. :(
-
siyahbereli bunu yazdı:
hajı hem şiddet diyon sorada başka ne yaptırabilrm diyon :D sende ne dediğini bilmiyon
-----------------------------ne münasebet canım ne alakası var şiddetle ben biliyom ne dediğimi ama bilmiyorum herkesin tarzı farklı :D
-
ShockMan bunu yazdı:
Hayatta Beceremem sanırım. Çok Uraştımda Kağıdı bilem Kıpırdatamadım. Yok yahu Umutsuz Vakayım ben. :(
Yalnız sen değil kimse yapamıyor bunları merak etme. Birileri başkalarını kandırmakta daha yetenekli sadece. Saçmalık unlar, doğaüstü hiçbir şey kanıtlanmadı daha... -
çook saçma
-
anlatımdan bişey anlamadım video olsa gerçekten iyi olur.
-
Gnoxis.!
Toplam Hit: 5769 Toplam Mesaj: 43