Ayar Vermeye Başlıyoruz - Windows 7 Manager
-
Windows 7 Manager - V 1.2.4 Full
Windows 7 Manager, Windows 7 kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımının tam sürümüdür.
Programın Genel Özellikleri :
# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows'unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz
indirme:
http://uploaded.to/file/0d6xur
rar boyutu :5.53 mb -
sırf konu başlığı için bile indirilir :D
-
Link YENİLENDİ :
http://hotfile.com/dl/69275930/b5372c8/Windows_7_Manager_-_V_1.2.4_Full.rar.html
-
linuxta bu tür programlar yoktur, çünkü sistem hızlı, kararlı ve güvenlidir. her türlü özelleştiemeye de açıktır. hiçbir programa ihtiyaç duymadan sistemi özgürce değiştirebilir hatta geliştirebilirsiniz :)
-
hocam saol hakikaten kral program
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
linuxta bu tür programlar yoktur, çünkü sistem hızlı, kararlı ve güvenlidir. her türlü özelleştiemeye de açıktır. hiçbir programa ihtiyaç duymadan sistemi özgürce değiştirebilir hatta geliştirebilirsiniz :)
-----------------------------bknz:linux kurmadan çöktü.
-
balik_ bunu yazdı:
hoca linux benden uzak .. !
tüm sistem yedeğini sildim farketmeden
sistemin güvenliği bendedir..
windows'u da özgürce değiştirebiliyorum hoca dürten olmuyor niye değiştiremedin diye :D
o yüzden Win rulz .. !|
@Wakizashi eyv. hoca :)
edit : Linux kavgasına çevirmeyelim .. W7 ile işi olan baksın :D -
tarama yapiyorum kam nolcak :d
-
ubuntudan olsa evliya, bu saatten sonra sokmam avluya
-
Biri şunu türkçe yapsın yada Kullanımını verin lütfen bişi anlamadım :|
-
neden böyle güzel paylaşımlar hit ve cevap almaz da siz mitsiniz siz fişinizi oraya buraya takıyorsunuz'lar alır anlamadım gitti :s :)
çok teşekkürler hoca çok makbule geçti.