Ayar Vermeye Başlıyoruz - Windows 7 Manager
-
LGA bunu yazdı:
-----------------------------
neden böyle güzel paylaşımlar hit ve cevap almaz da siz mitsiniz siz fişinizi oraya buraya takıyorsunuz'lar alır anlamadım gitti :s :)
çok teşekkürler hoca çok makbule geçti.
rica ettim hoca | düşüncene katılıyorum :D| -
dursun bi köşede işe falan yarar
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
linuxta bu tür programlar yoktur, çünkü sistem hızlı, kararlı ve güvenlidir. her türlü özelleştiemeye de açıktır. hiçbir programa ihtiyaç duymadan sistemi özgürce değiştirebilir hatta geliştirebilirsiniz :)
-----------------------------bknz:linux kurmadan çöktü.
vatandaş kurmayı bilmezse linux ne yapsin ehe ehe ehe :) zaten sen diyorsun kurmadan çöktü diye, bir sistem pc ye kurulmamiş ise nasil çöker? çökmesi icin önce pc ye kurulu olmasi gerekir :) pc ye kurulu windows saniyeler içinde çokertildi, mac osx birkac dakika dayanabildi, linux çokertilemedi, google dan bakabilirsiniz "ubuntu hacklenemedi" -
çızık
ellerine saglık hacı
-
Amd-x bunu yazdı:
linuxta bu tür programlar yoktur, çünkü sistem hızlı, kararlı ve güvenlidir. her türlü özelleştiemeye de açıktır. hiçbir programa ihtiyaç duymadan sistemi özgürce değiştirebilir hatta geliştirebilirsiniz :)
hoca linux benden uzak .. !
tüm sistem yedeğini sildim farketmeden
sistemin güvenliği bendedir..
windows'u da özgürce değiştirebiliyorum hoca dürten olmuyor niye değiştiremedin diye :D
o yüzden Win rulz .. !|
@Wakizashi eyv. hoca :)
edit : Linux kavgasına çevirmeyelim .. W7 ile işi olan baksın :D
windowsun menülerine "tahribat" yazdirbilirmisin ? asla yazdiramazsin çünkü kapali kodludur. ehe ehe ehe :) windowsun ancak arkaplan resmini, yönetici şifresini, ve izin verilen ayarlarini degıstirebilirsin. hackleme ile degistirmek windowsun degisebilir olduğunu göstermez, gelenin geçenin şamaroğlanı olduğunu gösterir :) -
balik_ bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
windows'u da özgürce değiştirebiliyorum hoca dürten olmuyor niye değiştiremedin diye :D
o yüzden Win rulz .. !|
windowsun menülerine "tahribat" yazdirbilirmisin ? asla yazdiramazsin çünkü kapali kodludur. ehe ehe ehe :) windowsun ancak arkaplan resmini, yönetici şifresini, ve izin verilen ayarlarini degıstirebilirsin. hackleme ile degistirmek windowsun degisebilir olduğunu göstermez, gelenin geçenin şamaroğlanı olduğunu gösterir :)
Pm' bile attım hoca Konuda linux kavgası yapıp baltalama diye ..
anlamıyorsan ben daha ne diyebilirim ki sana ?
(.) -
Amd-x bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
o yüzden Win rulz .. !|
windowsun menülerine "tahribat" yazdirbilirmisin ? asla yazdiramazsin çünkü kapali kodludur. ehe ehe ehe :) windowsun ancak arkaplan resmini, yönetici şifresini, ve izin verilen ayarlarini degıstirebilirsin. hackleme ile degistirmek windowsun degisebilir olduğunu göstermez, gelenin geçenin şamaroğlanı olduğunu gösterir :)
Pm' bile attım hoca Konuda linux kavgası yapıp baltalama diye ..
anlamıyorsan ben daha ne diyebilirim ki sana ?
(.)
özür dilerim hocam tahribata cepten girdigim için özel mesaj geldiğini gormedim bile. şimdi mesajini okuyacağım saygılar esenlikler... -
kardeşim konuyu niye baltalıyorsun? bunu neden yapıyorsun ? zevk mi alıyorsun? yakar yıkarım buraları! zaten hepiniz ajansınız biriniz mi6 biriniz mit biriniz fişçi. yettiniz ulan! :D:D
-
@balik_
estağfurullah hoca sinir oldum biraz linux anılarım gelince aklıma . -
işe yarar güzel programa benziyor hocam.
bunun xp için olanıda varmı :D + rep