folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayazaga'da Ev Arayısı.

Ayazaga'da Ev Arayısı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aksam saatlerine kadar seyrinde ve hatta güzel gecen hayatım, bir telefonla yine sikimsonik bir yola girdi. su an buraya yazıp birilerinin anasına avradına yedi sülalesine küfretmek istemiyorum ama özetle, kirasını verdigim evden cıkmak durumunda kaldım ve su an acıktayım. 2 gün sonra da istanbul'a dönüyorum.

gecici de olsa kalmaya yerim var ama bir hafta icerisinde ev problemimi cözmem gerekiyor. son 2 saattir arastırıyorum her yeri, buraya da sormak istedim. inanın cok kötü durumdayım.

belki itü'den tanıdık birileri cıkar, ayazaga'da kalanlar oluyor cünkü. hazır ev arıyorum, su asamada kira pek önemli degil, fiyatları ortalama olarak biliyorum ama tek istedigim bir yer bulmak.

umarım tanıdıgınız birileri vardır, simdiden tesekkür ederim.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    yildiz teknik unv ogrencilerinin sitesi vardi. Yildizz.com du sanirim. Oraya bak haci. Ev arkadasi arayan cok oluyor. Belki istedigin yerde yoktur ama bi bak bence genede.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

araştırma görevlisi bi kardeşim de ev arıyordu hergun kadıköyden geliyormuş su anda :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

başkan bu sene bende beykentte okuyacağım, bende ayazağa'da ev arıyorum çizik atalım :)

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

sana yazdığımda cevap versen leventte ucuz yollu güzel bir ev bulmuştum tutardık amk orayı. (: 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

En olmadı buraya bakabilirsin: http://teknikforum.com/viewforum.php?f=9

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bi arkadasla gorustum o da ayazagada kiraci olarak eve cikacak, arkadas ariyordu.. bi ev buldum gibi ama nolur nolmaz bir haftaya netlesecek diyor, haber verecek bana. evi tuttugu taktirde tanisip , yanina tasinabileceksin andrei.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@cuneyd

oraya baktım hocam ama bana pek yakın yerler degil, sagolasın yine de.

@hipokondriyak

ayazaga mı ?

@q0x

mümkün mertebe hazır eve cıkmak istiyorum cünkü gecen sene sıfır eve cıkarak hayatımın en stresli günlerini gecirdim.

@sLeymN

durumları biliyorsun az cok, bilemezdim böyle olacagını.

@ivy

oraya dün gece bakmıstım. ayrıca üye olmayı denedim ama mail gelmedli, sadece @itu.edu.tr veya benzer bir uzantıya mı aktivasyon yolluyorlar acaba ?

@hojucuk

haber bekliyorum hocam.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

hacım gel beraber çıkalım eve .D aslında hekırcanlarla çıkmam eve ama :D 

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

la öyle arkadaş arayan varsa benide sığındırın birilerinin yanına :(

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sülo yurda yerlestin halen macera pesindesin amk. 1 sene oturacagını bilsem 4 ay önce zaten ev tutmus olurduk ama sen yıl ortasında gidiyorsun, göt gibi kalmak var isin sonunda.

@q0x

hocam aklımdasın, yani su 1 hafta icerisinde hicbir gelisme kaydedemezsem iletisime gecerim seninle de.

Toplam Hit: 1709 Toplam Mesaj: 17