Ayazaga'da Ev Arayısı.
-
Ayazağa'da eve çıkarsanız ayda üç-beş gece misafiriniz olup kiraya katkıda bulunabilirim beyler. İşyeri orda, her gün Kartal'a git gel ömrüm çürüdü yollarda :P
-
Andrei bunu yazdı
sülo yurda yerlestin halen macera pesindesin amk. 1 sene oturacagını bilsem 4 ay önce zaten ev tutmus olurduk ama sen yıl ortasında gidiyorsun, göt gibi kalmak var isin sonunda.
@q0x
hocam aklımdasın, yani su 1 hafta icerisinde hicbir gelisme kaydedemezsem iletisime gecerim seninle de.
hacı ben sana bana güvende çık demiyorum ki zaten amk :D birilerini bul ben size 3 5 aylığına yardımcı olim diyorum.
-
@Andrei tamam hocam geçsin bakalım 1 hafta :) bende beykentin konukevine mi girsem ev mi tutsam diye kararsızlık içindeyim hala
-
bi uplayalım.
-
affınıza sıgınarak yeniden yukarıya alıyorum ve bir de soru soruyorum.
ayazaga - 4. levent - maslak - sanayi mahallesi - levent
civarlarında tavsiye ettiginiz, mümkünse tek veya iki kisilik odaları olan yurt biliyor musunuz ?
öglende istanbul'dayım ve bu hafta bitmeden bu problemi cözmeliyim, her ihtimale karsı bu alternatifi de göz önünde bulundurmam gerekiyor.
-
Andrei bunu yazdı
affınıza sıgınarak yeniden yukarıya alıyorum ve bir de soru soruyorum.
ayazaga - 4. levent - maslak - sanayi mahallesi - levent
civarlarında tavsiye ettiginiz, mümkünse tek veya iki kisilik odaları olan yurt biliyor musunuz ?
öglende istanbul'dayım ve bu hafta bitmeden bu problemi cözmeliyim, her ihtimale karsı bu alternatifi de göz önünde bulundurmam gerekiyor.
gel kaldığım yeri bir gör hoşuna gitmez ama en azından geçici bir süre kalırsın.