folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayazaga'da Ev Arayısı.

Ayazaga'da Ev Arayısı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Ayazağa'da eve çıkarsanız ayda üç-beş gece misafiriniz olup kiraya katkıda bulunabilirim beyler. İşyeri orda, her gün Kartal'a git gel ömrüm çürüdü yollarda :P

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

sülo yurda yerlestin halen macera pesindesin amk. 1 sene oturacagını bilsem 4 ay önce zaten ev tutmus olurduk ama sen yıl ortasında gidiyorsun, göt gibi kalmak var isin sonunda.

@q0x

hocam aklımdasın, yani su 1 hafta icerisinde hicbir gelisme kaydedemezsem iletisime gecerim seninle de.

hacı ben sana bana güvende çık demiyorum ki zaten amk :D birilerini bul ben size 3 5 aylığına yardımcı olim diyorum. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

@Andrei tamam hocam geçsin bakalım 1 hafta :) bende beykentin konukevine mi girsem ev mi tutsam diye kararsızlık içindeyim hala

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi uplayalım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

affınıza sıgınarak yeniden yukarıya alıyorum ve bir de soru soruyorum.

ayazaga - 4. levent - maslak - sanayi mahallesi - levent

civarlarında tavsiye ettiginiz, mümkünse tek veya iki kisilik odaları olan yurt biliyor musunuz ?

öglende istanbul'dayım ve bu hafta bitmeden bu problemi cözmeliyim, her ihtimale karsı bu alternatifi de göz önünde bulundurmam gerekiyor.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

affınıza sıgınarak yeniden yukarıya alıyorum ve bir de soru soruyorum.

ayazaga - 4. levent - maslak - sanayi mahallesi - levent

civarlarında tavsiye ettiginiz, mümkünse tek veya iki kisilik odaları olan yurt biliyor musunuz ?

öglende istanbul'dayım ve bu hafta bitmeden bu problemi cözmeliyim, her ihtimale karsı bu alternatifi de göz önünde bulundurmam gerekiyor.

gel kaldığım yeri bir gör hoşuna gitmez ama en azından geçici bir süre kalırsın.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1742 Toplam Mesaj: 17