folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayda 100 YTL Ye Ev

Ayda 100 YTL Ye Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lemonata
    lemonata's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bildiğmiz üzere hükümetimiz ayda 100YTL taksitle ew vermeye olayına giriyor:

öncelikle nedir bu kira oder gibi ew sahibi olma olayı_? nerden gelmiştir

bakın amerikada olaylar bu kira odeyerek ew sahibi olma yoluyla doner ismi de MORGIC dır hükümet bünyesinde war olan 0 KM ewler ayda 100 ytl veya evin değerine ve yapılan taksite göre daha farklı değerlere hakketten kiralanır gibi taksitlere bolunuyor...

pekı bu taksıtlerde gecıkme olursa ne oluyorr...eger kı bu taksıtlerde 2 ay gecıkme olursa odedıgınız mebla yok sayılıyor anlaşma fes edılıyorr...sizin elinize hiçbirşey gecmıyor we hukumet odedığınız parayı gerı vermıyor

eğer kı bu olayı başarıp da tum taksıtlerı odeyıp ewı almaya hak kazanırsaız ne oluyor

diyelim ki 100.000 YTL lik bir ewin taksidini bitirdiniz .. size devletten bir teklif geliyor
    " siz bu zamana kadar ufak bir ewde yaşadınız gelin sizi daha buyuk bır ewe taşıyalım..bu ewin değeri 200.000YTL odediğiniz fiyatın uzerine 100.00 YTL daha odeyın taksıtlerle dıger ewe gecın"
    veya
    "siz 100.00 YTL lik evın taksitlerini odedınız şimdi bu ewe sahip olmak için sizden 50.000YTL Vergi istiyoruz"

we arkadaşlar ya 50.000YTL cash para verip 100.00 YTL lik ewe total de 150.00 YTL odemiş oluyorsunuz
    yada
    hep daha buyuk bir ewe cıkarak omrunuz boyunca taksit odemiş oluyorsunuz...ve gun gelıp oldugunuzde de hala kıra oduyor oldugunuz ıcın ewın sahibi siz olmadığınızdan ewinizi weyahut o kadar odedıgınız parayı cocuklarınıza miras bırakamıyorsunuz

SONUC: omurboyu ew sahibi old. düşünüyorsunuz ve o kadar para yatırıorsununz o ew için we aslında siz kira oduyorsunuz... hiçbirzaman ewe sahip olamıyorsunuz

vallaha bilmiyorum.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    kaynak nedir arkadaşım?
    devletin öle bi vergi alacağını ya da öle bi teklif yapacağını nerden biliorsun?

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    keske biraz arastirsaydin... bak simdi o kampanyanin adi "Mortgage" bunu da ureten abd liler fln diildir, bu tamamen ticaretteki "leasing" akimindan dogmus bi olaydir... ayrica devletle alakasi yoktur, genelde mortgage firmalari cok saglam bi hayat sigortasi yapmani ister senden.. yada evi nakit olarak odiycek kadar paran olmasi lazimdir... Ayrica mortgage le almak la kiralamak arasinda bi fark yoktur, sadece kiraladiginda evi sigortalaman gerekir abd de, o masraftan kurtariyor, hemde rahat ediyosun ev benim olcak die... ama bunun yaninda bi dunya vergiyle geliyor... yani burdaki RTE nin kampanyasiyla alakasiz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek
    Ota *oka camur atan yurdum insanı araştırmayıda örenecek elbet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    a.q araştirmadan gelme lan buraya kaynak goster nesınkı kendi kafana gore yazıyorsun devlete laf atıyorsun..

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    yokya baskkaaa heralde senin limon bahcen var s!k s!k bitmiyor

ben hollandada kaliyorum belcikadada kaldim ev almayi dusundum ve bu taksit olayini sordum arastirdim oncelikle ev seciyorsun ve bankadan para cekiyorsun ev icin banka senin maasina bakiyor ve ona gore seni taksitlendiriyor ornegin ilk 5 yildeyeyim aldigin paranin taksidini oduyorsun onu odediktenten sonra evin asil parasini oduyorsun parayi tamamen oduyunce evsenin oluyor kimsede sukadarda taksit vercen demiyor

buarada ayda 1020 ytl ye ev cok iyi wallaha normal kirada otursan daha fazla verceksin ve senin evin olmucak busekilde hem senin evin olacak hemde azkra vereceksin neyini begen miyorsun anlamiyorum yada niyetin ne ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!###**#

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nedir bu m.q herkez küfrü ediyor..

" m.q araştırmadan gelme lan bidaha buraya "

ne demek lan bu kimsinki sen ? bu lafı diyebiliosun.. Hiç kimse çıkıpta burada başka bir müride Bu şekilde itamda bulunamaz biraz yazdıklarınıza dikkat edin.. herkez konumunu bilsin biraz.. adam bişey bulmuş yazmış koymuş doğru veya yanlış hiç fark etmez adama bok atacağınıza doğrusunu yazın gelin okuyalım hep beraber..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lem amma arızasınız yaaa!!! TVler bas bas bağırıyo yoksul kesime yönelik olacak asıl siz bi habersiniz olaylardan !!!!

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    yazdikya okusana olayi saptiranlara lafimi soylerip tabiki yazmadan oncede saglam bir kaynak gosterip yazi kafadan uydurup gundeme getirmenin alemi yok

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    nedir bu m.q herkez küfrü ediyor..

" m.q araştırmadan gelme lan bidaha buraya "

ne demek lan bu kimsinki sen ? bu lafı diyebiliosun.. Hiç kimse çıkıpta burada başka bir müride Bu şekilde itamda bulunamaz biraz yazdıklarınıza dikkat edin.. herkez konumunu bilsin biraz.. adam bişey bulmuş yazmış koymuş doğru veya yanlış hiç fark etmez adama bok atacağınıza doğrusunu yazın gelin okuyalım hep beraber..

Abi her olaya şöyle müdahale etsen.
    Çok müteşekkir olurum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Amk sikmişiniz ortalığı, uzun zamandır hiç böyle tepkime olmamıştı:

1. si ''a.q araştirmadan gelme lan buraya kaynak goster nesınkı kendi kafana gore yazıyorsun devlete laf atıyorsun.. diye tahribatta müride çamur atamassın, çamur atmak tabiri yanlışsa düzelteyim laf sokamassın ayrıca Tahribat'ta DEVLET'e çamur atılmaz ama HÜKÜMET'e muhalefet herzaman yapılır...

2. eğer yalnışsa bile hiçbir müride sen '' gelme lan buraya '' diyemessin... haa ama pardon sen '' ''a.q araştirmadan gelme lan buraya '' demişsin ama araştırmadığından emin olman ve aldığı kaynağında yanlış olabileceği ihtimalini göz önüne alman ve tepkini göstermen gerekir ama her halükarda yine de hiç bi şekilde '' gelme lan buraya '' tabiri kullanamasınn..

ÖNEMLİ NOT: burada hükümet ve muhalefet ile ilgili çokk ağır sürtüşmeler oluyoo.. mümkün olduğunca bu konuda açılan konular kaynak göstererek açılsın...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 16