folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayda 100 YTL Ye Ev

Ayda 100 YTL Ye Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kura cekerler o da bize cikmaz bosa umit etmeyin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    belki agir cikisti bazi arkadaslar ama kaynak koymadan yazinca kafaniza gore sinirleniyor isnsana baska amac lar icin yaziyormusgibi giliyor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    noel_baba +99999999999999
    be_cool
    Kaynak kaynak diyorsun pc den kafanı kaldoırda TVlere bak başbakan talimat vermiş elaleme yargısız infaz yapmayın!!!! adam gıçından uydurcak değil ya bunun olacağı 1 ay önceden haber verilmişti zaten Herşeyi yazılı bir belge isteme!!! kalkıp tutup DEvletin anlaşmasınımı koyalım buraya Allahım yaa Saksı Saksı o saksıyı çalıştırın biraz!!! sinirimi bozdunuz akşam akşam

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    sana simdi soyluyorum gidip 400 500 milyona bir evde kirayla oturmakmi iyi yoksa 100 milyona kendi evindemi oturmak iyi soylesene bana bunu kotuluyor arkadas ona tepkim artik 100 milyonuda odeyi versinler yani eger kotu sistem diyorsaniz ozaman yapmasinlar kirada oturmaya devam yani sahsen guzel bir sistem daha nediye kotuluyorsaniz buarada ben hollandadayim ve turk tv yok bende elimden geldigi kadar haberleri takip ediyorum anllatiginiz sistem burdaki sistemede pek uymuyor sadece kirayi odemezsen elinden ala biliyorlar ama herseyi odedikten sonra birde sukadar vergi vercen demiyorlar

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lemonata
    lemonata's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim....
    öncelikle öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istemiştim...bence iyi de yaptım...eksiklerimi tamalamayıp da bana suçlamada bulunanlar siz de kimsizin insanmı yoksa_????....her mürit yerini bilsin... ben bu işi bilen insanlardan bu bilgileri edindim ve sizlerle paylaştım...bunun devlete bok atmakla bir alakası yok yani...paylaşım meselesi..eğer ki daha iyisini bilen varsa bu konusa cıksın anlatsın...bana gelip de demeyin ben abzürt bi ülkede yaşıyorum bizde yok böyle bişi,senın yaşadığın ülkede yasalar uygulanmıyorsa benım yapabileceğim birşey yok...ama burası Türkiye.....saygısızlara da saygılar..ama saygılı olanlara saygı ve sevgiler......

vallaha bilmiyorum.....
Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 16