folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aykırı Filmler Lazım?

Aykırı Filmler Lazım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

:) Dostum filmi hiç bir şey emin ol hem konuyuda faşizm üzerinden ele almışlar eleştirel olsun diye döneminde aynı zamanda faşizm in temel unsurlarınıda besleyen bir görüş sahibi marques amca. Dünyanın %70 inde neredeyse yasaklıydı kitapları amcamın hatta S.S.C.B. bile dünyanın hemen bütün eserlerini Rusça 'ya çevirdi marques 'inkileri çevirmedi. Son 10 yılda ne olduysa (bana göre dejenerasyonun kanıtı) Adamın kitapları tüm dünyada yok satıyor Türkçe ye çevrildi Türkiye dede yasaktı. E bu kadar gizli ünü oln birini okumadan anlayamayacağını düşünen ben müridde amcamın 4 kitabını okudum hatam arka arkaya okumak oldu:) Dehşte bir deneyimdi sodom un 120 gününü bitirmedim bitiremedim midem kaldırmadı. Adamın müthiş akıcı bir yazım dili var kendi okuma tecrübeme göre birde emin olun çok zeki boşuna sadizm in isim babası olmamış...

Konuyu da mahvettik ya salo nun 120 günü isimli film aykırı filmlerin herhalde şahı.

dipnot: Marques in kitaplarından uzak durun:):)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:
    -----------------------------

requem for a dream

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

bunun neresi aykiri

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

büyük ihtimalle izlemişsindir ama izlemdiysen kesinlikle izle

8 mile

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

fast food national

biraz önce izledim filim güzel deyil ama fast food rest. pisliklerini anlatıor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Begotten

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

cin city i izledimde

pulp fiction ne alaka?

tüm meşhurlar toplanmış gişe filmi ?

hayır güzel filimde aykırılığı nerede?

O filmin adı Sin City.

Sinema sanatı genelde meşhur kişiler ile icra ederler ki güzel bir döngüdür kişi meşhur değilse bile meşhur eder. Tüm meşhurlar toplanmış gişe filmi çekmiş gibi bir laf çok ilginç.

Hocam sen gerçekten Pulp Fiction'ı izledin mi yoksa John Travolta ile Uma Thurman'ın o malum müzik eşliğinde dans sahnesinden mütevellit bir film mi sanıyorsun :)

Aykırılıksa istenen, sadece renk olsun diye koca bir doksan zencinin çökertilip ırzına geçiliş sahnesi bile yeter. Zenci ve tecavüz :/

Pulp Fiction'ın kurgusu dahi yeter aykırı olmaya. Aynı mekanda (ve aynı zaman diliminde) geçen farklı sahneleri aynı anda çekilen bir film o. Dikkatle bakarsan şirinleri bile görebilirsin o filmde.

anlıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

v for vendetta

anarşizm :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

buzukatak bunu yazdı:

patates bunu yazdı:

cin city i izledimde

pulp fiction ne alaka?

tüm meşhurlar toplanmış gişe filmi ?

hayır güzel filimde aykırılığı nerede?

O filmin adı Sin City.

Sinema sanatı genelde meşhur kişiler ile icra ederler ki güzel bir döngüdür kişi meşhur değilse bile meşhur eder. Tüm meşhurlar toplanmış gişe filmi çekmiş gibi bir laf çok ilginç.

Hocam sen gerçekten Pulp Fiction'ı izledin mi yoksa John Travolta ile Uma Thurman'ın o malum müzik eşliğinde dans sahnesinden mütevellit bir film mi sanıyorsun :)

Aykırılıksa istenen, sadece renk olsun diye koca bir doksan zencinin çökertilip ırzına geçiliş sahnesi bile yeter. Zenci ve tecavüz :/

Pulp Fiction'ın kurgusu dahi yeter aykırı olmaya. Aynı mekanda (ve aynı zaman diliminde) geçen farklı sahneleri aynı anda çekilen bir film o. Dikkatle bakarsan şirinleri bile görebilirsin o filmde.

dedimya izledim korkma.

ama aşırı bir yanı yok zenci tecavüz sahneside öyle olmaz aykırı diyorum normal sinema koullarında değil gerekirse o tecavüzü alenen göstericek ozaman aykırı olur bence.

nasıl çekildiğine gleince konusu ve anlatımı evet farklı güzel ve arşivlik film arşivimde var.

diyologlar da güzel eyvallah ama aykırı değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

çizzik

Toplam Hit: 16815 Toplam Mesaj: 84