Aykırı Filmler Lazım?
-
Doğru yav Herkes izlesin sakın kaçırmayın!!!
-
iniyor şuan %11 de :D
ama çok vahşet varsa atlaya atlaya izlerim.
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
SyspioniC bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
KaLiTe bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
-----------------------------tacir bunu yazdı:
salo or 120 days of salom izle bilader.
-----------------------------şu filmin hizli torrrent linki ni paylasinsaniza arkadaslar.
-------------------------Linki varsa hoş olur arkadaşlar bende merak etttim şimdi filmi..
-----------------------------izlemez olaydim arkadas. insanliktan utandiran bir film.
-----------------------------olm filmde ne var lan izleyen error veriyor :D
siz izlemeyin dedkçe millet daha fazla merak sarıyor ben de diyeyim izlemeyin :))kaç sene oldu yarım bıraktım filmi adını bile görünce yetiyor :\ izlemeyin sakın ha
-----------------------------haftalarca aradıüğım tarzda filmlere benziyor. kesinlikle izleyecem.
-
boxing helena
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------filmi anlatmiyim sana hevesin kacmasin. ama öyle bekledigin birsey degil. sadece tiksinc insanlik disi seyler. ha az birazda vahset iceriyor tabi.
-
Yav bırakın salo yu Marques 'i.
Buyrun size aykırı film.
Film hakkında fazla bir şey söylemeye gerek yok Pedro Almodovar film nasıl yapılır dersi vermiş bana göre.
Bad education (Kötü Eğitim )
Dvd.rip Altyazılı
http://hotfile.com/dl/54573206/dfc2fcb/BE.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/54486604/e4b33ce/BE.part2.rar.html
-
İyi bir başlık olmuş takipçisiyim.
-
cevik bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------filmi anlatmiyim sana hevesin kacmasin. ama öyle bekledigin birsey degil. sadece tiksinc insanlik disi seyler. ha az birazda vahset iceriyor tabi.
-----------------------------10-15 dk baktım şöyle bi. mal bişi :| pis şeyler yapıpolar. işkence vs. bu film insana bişi katmaz 15dk yedi.boşverin izlemeyin.
-
Atını ..... kovboy bence kalıplaşmış ama bi çekilirse tüm dünyaya ve her kitleye uya bilecek bi film :D:D
-
şu
salo or 120 days of salom bıdıbıdısının linkini verebilir mi birisi tr dublaj şeklinde (varsa olur ((: )