Aylık 25 Tl Kesin Para Kazanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

İşin detaylarını çok düşünmeden yazıyorum bilgili abiler detayları yazarsa memnun oluruz; Enpara bildiginiz gibi 50 tllik alısverıse kadar yarısını iade ediyor google play  gibi bir kaç platformda, şimdi google play e uygulamamızı koysak rastgele basit birşey bunu ucretlı yapıp 50 tl desek ve en para ile alsak 25 tl iade edilince google dan gelen 50 tl+ en paradan gelen 25 tl gider 50 tl kalan= 25 tl şeklinde kabataslak bi fikir düşündüm fakat google play ödeme yaparken ne kadar kesinti yapıyor ne kadar kazandıktan sonra ödeme yapıyor bir fikrim yok eger sınırda varsa atıyorum 5 kişilik bir ailede herkes en para hesabı acsa veya 4-5 kişi evde kalan üniversiteli studentler aylık 125 tl temız para yanı , şimdi yanlış oldugum noktaları degınecek arkadasları beklıyoruz. Bununla kim ugrasır diyende olabilir fakat aylık 10 tl için 7 24 anket doldurup reklam kovalayan adamlar tanıdım. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Eminmisin bu mantıkla banka batar. Bir şartı falan vardır

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Enpara kampanyası zaten Martta bitiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Eminmisin bu mantıkla banka batar. Bir şartı falan vardır

aylık zaten en fazla 50tl ye kadar yarısını iade ediyor 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

hocam tebrikler şuan ufkum genişledi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

25- google play komisyonu

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Donanımhaber sıcak fırsatlar sandım biran :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yanılmıyorsam google play  developer için önce 25$ ödemen gerekecek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Takipteyim.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hadi 5 lira google kesinti yapsin 20 lira kardasin. Ama çok uzun is hocam her ay o kartlara para yükleyeceksin, biriken parayı bi hesapta toplayacaksın falan. Bir de her ay aynı kartla aynı oyunu defalarca satın alırsan google bi yerden sonra kıllanır.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bi kerede şöyle bir yeri dolandırmayı düşünmeyin be. donanımhaberden farkımız olsun. böyle güzel kampanyaları suistimal edeceksen kazanmayıver 25 tl.

Toplam Hit: 2990 Toplam Mesaj: 23
fakirlik