Aylık 25 Tl Kesin Para Kazanma
-
İşin detaylarını çok düşünmeden yazıyorum bilgili abiler detayları yazarsa memnun oluruz; Enpara bildiginiz gibi 50 tllik alısverıse kadar yarısını iade ediyor google play gibi bir kaç platformda, şimdi google play e uygulamamızı koysak rastgele basit birşey bunu ucretlı yapıp 50 tl desek ve en para ile alsak 25 tl iade edilince google dan gelen 50 tl+ en paradan gelen 25 tl gider 50 tl kalan= 25 tl şeklinde kabataslak bi fikir düşündüm fakat google play ödeme yaparken ne kadar kesinti yapıyor ne kadar kazandıktan sonra ödeme yapıyor bir fikrim yok eger sınırda varsa atıyorum 5 kişilik bir ailede herkes en para hesabı acsa veya 4-5 kişi evde kalan üniversiteli studentler aylık 125 tl temız para yanı , şimdi yanlış oldugum noktaları degınecek arkadasları beklıyoruz. Bununla kim ugrasır diyende olabilir fakat aylık 10 tl için 7 24 anket doldurup reklam kovalayan adamlar tanıdım.
-
Eminmisin bu mantıkla banka batar. Bir şartı falan vardır
-
Enpara kampanyası zaten Martta bitiyor.
-
futurist bunu yazdı
Eminmisin bu mantıkla banka batar. Bir şartı falan vardır
aylık zaten en fazla 50tl ye kadar yarısını iade ediyor
-
hocam tebrikler şuan ufkum genişledi.
-
25- google play komisyonu
-
Donanımhaber sıcak fırsatlar sandım biran :D
-
yanılmıyorsam google play developer için önce 25$ ödemen gerekecek
-
Takipteyim.
-
Hadi 5 lira google kesinti yapsin 20 lira kardasin. Ama çok uzun is hocam her ay o kartlara para yükleyeceksin, biriken parayı bi hesapta toplayacaksın falan. Bir de her ay aynı kartla aynı oyunu defalarca satın alırsan google bi yerden sonra kıllanır.
-
bi kerede şöyle bir yeri dolandırmayı düşünmeyin be. donanımhaberden farkımız olsun. böyle güzel kampanyaları suistimal edeceksen kazanmayıver 25 tl.