Aylık 25 Tl Kesin Para Kazanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

enpara parayı 1 ay sonra veriyor 1 ay sonra google ürününü geri verebilirsen olabilir şöyle deneyebilirsin ayın 31 gece 23.30 da ürünü alırsın sonra 00.30 geri iade edersin enpara o ayki paranı yatırır ayın 4-5 ine kadar tutman lazım google ürün iadesini öyle yaparsan olur ama normal şartlarda 2 saatte iade edebiliyorsun öyle olursa karta iade olur harcama yapamış olursun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Google salak mi sizce ödeme yapan ad soyad ayni developer hesabı aynı. Yada en azindan soyadlar ayni ve bu her ay tekrarlanıyor. Buna izin vermezler. 

Yada bunu enparada coktan düşünmüştür ve kesinlikle inceliyodur. 

biri tarafından 17/Oca/16 00:42 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Daha kesin bir yöntem var ben de şansa buldum o yöntemi hiç para kaybetmeden her ay 25 tl kazanma olayı.

Muhtemelen banka bunu bilmiyor, ben de forumlarda falan yazmadım

Malum milletin günahına ortak olmayalım.

Tesadüfen 25 tl kara geçtim birkaç ay önce hiç para harcamadan, hala da aktif bir şekilde duruyor açık ama kullanmıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Abi gidin parttime işte çalışın amk biz oyun alıyoruz bişeyler alıyoruz ihtiyacımız karşılanıyo ayıptır be, size başka hangi banka bu iyiliği yapar bokunu çıkartmayın kardeşim. inşallah googleplay e kapanır da bidaha böyle bok bok şeyler düşünmezsiniz yazıklar olsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Cakallik düşünürken bile küçük düşünüyorsun git devleti nasıl duduklerim diye uğraş en azından günaha girdiğine değer 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşınızın hesabına bir paypal açın , paypal ile her ay ona 50 TL gönderin , paypal ödemelerinde 25 TL iade ile zaten para artacak böyle şeylerle uğraşmayin :( )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Kimse direk olayi yazmamis ki. Hocam google play e koymak icin gereken hesap 25$ zaten. google play de yapilan odemelerin de yuzde 40ina google el koyuyor. 50 liralik uygulamayi alirsan hesabina 30tl gecer. 25tl ta bir sonraki ay donecek sana, google playdeki parayi da kim bilir ne zamana cekebilceksin vs. Yani hersey yolunda gitse bile ayluk 5tl karin olacak, ancak enpara parayi yatirdi google dan parayi cektim derken zaten harcadigin zamanin parasini cikaramazsin

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam donanımhaber'den mi geldin :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

google çakar filan denmişte olaıyn google ile ilgisi yok bankanın kampanyası bu. banka çakarsa çakar, oda çaksa nolacak kampanya sartlarında kendi programını alamazsın diye bişey yoktur heralde.

bu kampanya 1 yıldan fazladır devam ediyor sanırım.  martta da yenilerler muhtemelen. enparann başka düzgün kampanyası yok bundan başka.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

google çakar filan denmişte olaıyn google ile ilgisi yok bankanın kampanyası bu. banka çakarsa çakar, oda çaksa nolacak kampanya sartlarında kendi programını alamazsın diye bişey yoktur heralde.

bu kampanya 1 yıldan fazladır devam ediyor sanırım.  martta da yenilerler muhtemelen. enparann başka düzgün kampanyası yok bundan başka.

nasıl yok hocam? ücretsiz fatura yatırma, ücresiz havale,eft yıllık ücreti yok daha ne olsun? müşteri hizmetleri gül gibi, bu hizmeti nerde görebilirsin başka.

Toplam Hit: 2991 Toplam Mesaj: 23
fakirlik