Aynı Anda 100 Siteye Üye Olmak
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------aynı anda degil ama sırayla olabilecegin programlar vardı otomatik dolduruyor senin yerine bilmem ne robo ama unuttum yıllar oldu...
-----------------------------
o programın adı roboform. ama extacy nin kastetdiği başka.
ek olarak,hocam denyo yu denedin mi
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
ElizaBeTH bunu yazdı:
aynı anda degil ama sırayla olabilecegin programlar vardı otomatik dolduruyor senin yerine bilmem ne robo ama unuttum yıllar oldu...
-----------------------------hocam denyoda da elle sırayla adresleri kendi yazması lazım listeleyemez ki
-
simiramis bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
ElizaBeTH bunu yazdı:
aynı anda degil ama sırayla olabilecegin programlar vardı otomatik dolduruyor senin yerine bilmem ne robo ama unuttum yıllar oldu...
-----------------------------hocam denyoda da elle sırayla adresleri kendi yazması lazım listeleyemez ki
haklısın hocam, text fileden alabilir falan sandım ama,baktım öyle bir özelliği yokmuş. -
Pekala böyle bir program yazılabilir fakat güncel olması lazım vbulletin 3.6.8 leri googledan aratıp register sayfasından otomatik kayıt olan veya phpBB siteleri bularak amma velakin adamlar captcha fln kullanıyorsa imkansız
-
Roboform nasıl bişey? kullanan warmı
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Roboform nasıl bişey? kullanan warmı
üye olmak istediğin sitenin linkini açıyorsun, doldur diyorsun.operada olan bir özellik -
Tek tek siteleri açıcam o sadece boşluklara bilgileri yazcak öylemi?
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Tek tek siteleri açıcam o sadece boşluklara bilgileri yazcak öylemi?
aynen öyle -
XRumer 5.0.12 Palladium full copy. Its the best webmaster tool and its expensive, 540$.
Download:Code: http://rapidshare.com/files/416684620/full5.rar.html
buna bi bak bakiim :)
-
xrumer ı bir dene.başka bilmiyorum bende bi ara denemiştim biraz karışık gelmişti silmiştim sonra yaparsan buradan banada haber edersin. tek tek ekleyceksen firefox eklentilerden autofill yada roboform falan kullanabilrsn.