Aynı Anda 100 Siteye Üye Olmak
-
Yok öyle bir program.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Yok öyle bir program.
-----------------------------
Var hoca var -
firefox tarayicida "bu me not" eklentisi ile sitelere uye olmadan giris yapabiliyorsunuz. sitede kullanici adi yazan yere sag tikliyorsunuz, bug me not ile giris yap diyorsunuz, eklenti baska bir vatandasin kullanici adi ve sifresi ile sizin yerinize giris yapiyor :) basari orani %97 daha ne olsun.
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Programa nick yazcan pass yazcan, tüm sitelerin register sayfalarını yazcan, kodu kendi geçcek maillerden kendisi doğrulucak... Böyle bişey vardı duymuştum
Hocam kusura bakma ama imkansız gibi birşey bu.çünkü hemen hemen her sitede chapta, re-chapta doğrulaması var.bunu tek program ile nasıl aşacaksın? Herkes farklı bir chapta kurmuş sitesine.hepsi farklı.aynı chapta doğrulamasını kullanan ve aynı zamanda aynı üyelik formunu kullanan aynı sistemler bulman lazım. -
xrumer palladium ile bu sorunu halledebilirsin...captcha sitelerini tanımlama var içinde...bi ara kullandım cracklenmiş halde idi ama arşivde kayboldu gitti aniden :S :S :S cacklisini de bulamazsın hocam..ama blackhatninjas a bak..bitek orada bulabilirsin ;) tahminen...
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------xrumer palladium ile bu sorunu halledebilirsin...captcha sitelerini tanımlama var içinde...bi ara kullandım cracklenmiş halde idi ama arşivde kayboldu gitti aniden :S :S :S cacklisini de bulamazsın hocam..ama blackhatninjas a bak..bitek orada bulabilirsin ;) tahminen...
Virüslümüydü? kendi sitesinden demosunu indirdim virüstotale yükledim. 42 de 24 virüs var dedi:S -
ElizaBeTH bunu yazdı:
aynı anda degil ama sırayla olabilecegin programlar vardı otomatik dolduruyor senin yerine bilmem ne robo ama unuttum yıllar oldu...
-----------------------------roboform