folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Aynı Ortamda 2 Kablosuz Fare

Aynı Ortamda 2 Kablosuz Fare

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aynı marka aynı model 2 mouse nin  karışma olasılığı nedir (logitech)

birde bana en uzun pili dayanan hangisi bilgi verirseniz 20-30 lira arası

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

yenidir güzeldir diye gitttim logi vx nano aldım almaz olaydım berbat bi alet bide o kadar para verdim. eski logim daha iyiydi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

karışırmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

büyük ihtimal hatırlıyorumda aynı marka model kumandalı araba almıştık mahallede yarış yaptırcaktık renkleri bile aynıydı oyuncakların ama ne yarışı bi kişi elindeki kumandayla 3arabayıda kontrol ediyodu :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca bu oyuncak değil ki oyuncaklar radyo frekansı üstünden gidiyo bu bluetooht

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Az daha para verip

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-vx-nano-laser-oem-mouse-910-001172/ProductDetails.aspx?productId=bd65888&categoryId=52

su mouseyi al alper. Cantali filan geliyor, pili 6 ay gidiyor dediler rahat, 2-3 aydir kullaniyorum icinden cikan piliyle, yanimda tasidigimdan harika bir mouse oluyor, cok ufak degil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Az daha para verip

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-vx-nano-laser-oem-mouse-910-001172/ProductDetails.aspx?productId=bd65888&categoryId=52

su mouseyi al alper. Cantali filan geliyor, pili 6 ay gidiyor dediler rahat, 2-3 aydir kullaniyorum icinden cikan piliyle, yanimda tasidigimdan harika bir mouse oluyor, cok ufak degil.

ya gördümde parayı verecek ben değillim babam babamda okadar para vermez :) ben olsam bilirsiniz pahalı olsun fiyat önemli değildir

Neyse KArışırmı?? Soruya yanıt yokmu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

yenidir güzeldir diye gitttim logi vx nano aldım almaz olaydım berbat bi alet bide o kadar para verdim. eski logim daha iyiydi

SpArK bunu yazdı:

Az daha para verip

aynı mause. farklı yorum

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kanal ayarı varsa karısmaz birini channel 1 diğerini 2 yaparsın sorun olmaz ama ayar yoksa bilemiyorum.Alıcıyla vericinin aralarında mac adresi tarzından bir bağ varmı yokmu bilmiyorum denemedk lazım:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

öüşteri temsilciside bilemedi a.q

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    her seri numaraya farkli calisma frekansı veriliyo karışmaz.

...
Toplam Hit: 2547 Toplam Mesaj: 18