Aynı Ortamda 2 Kablosuz Fare
-
aynı marka aynı model 2 mouse nin karışma olasılığı nedir (logitech)
birde bana en uzun pili dayanan hangisi bilgi verirseniz 20-30 lira arası
-
yenidir güzeldir diye gitttim logi vx nano aldım almaz olaydım berbat bi alet bide o kadar para verdim. eski logim daha iyiydi
-
karışırmı?
-
büyük ihtimal hatırlıyorumda aynı marka model kumandalı araba almıştık mahallede yarış yaptırcaktık renkleri bile aynıydı oyuncakların ama ne yarışı bi kişi elindeki kumandayla 3arabayıda kontrol ediyodu :D
-
hoca bu oyuncak değil ki oyuncaklar radyo frekansı üstünden gidiyo bu bluetooht
-
Az daha para verip
su mouseyi al alper. Cantali filan geliyor, pili 6 ay gidiyor dediler rahat, 2-3 aydir kullaniyorum icinden cikan piliyle, yanimda tasidigimdan harika bir mouse oluyor, cok ufak degil.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Az daha para verip
su mouseyi al alper. Cantali filan geliyor, pili 6 ay gidiyor dediler rahat, 2-3 aydir kullaniyorum icinden cikan piliyle, yanimda tasidigimdan harika bir mouse oluyor, cok ufak degil.
-----------------------------ya gördümde parayı verecek ben değillim babam babamda okadar para vermez :) ben olsam bilirsiniz pahalı olsun fiyat önemli değildir
Neyse KArışırmı?? Soruya yanıt yokmu
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
yenidir güzeldir diye gitttim logi vx nano aldım almaz olaydım berbat bi alet bide o kadar para verdim. eski logim daha iyiydi
-----------------------------SpArK bunu yazdı:
Az daha para verip
-----------------------------aynı mause. farklı yorum
-
kanal ayarı varsa karısmaz birini channel 1 diğerini 2 yaparsın sorun olmaz ama ayar yoksa bilemiyorum.Alıcıyla vericinin aralarında mac adresi tarzından bir bağ varmı yokmu bilmiyorum denemedk lazım:D
-
öüşteri temsilciside bilemedi a.q
-
her seri numaraya farkli calisma frekansı veriliyo karışmaz.