Aynı PC Üzerine Hem Windows98 Hemde Windowsxp Kurmak
-
Evet beyler soruyu gördünüz. Nasıl yapılır bilen varmı acep?? ikisini aynı makinada kullanmak istiyorum, yardımlarınızı esirgemeyin..
-
birini c ye birini d ye kur sorun olmaz
-
bilgisaayrı açınca hangisini açacak?? + sen denedinmi daha önce?? + ilgin için saol
-
bilgisayarını açarken hangisini açacak sen seçecen hangisini açacağını o sana sorar :D
denemedim kendi bilgisayarımda ama daha önce bi pc ye kurdum çalıştırdım :D
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar açılırken sana sorar zaten.hangisini açıyım diye.
hardiski üçe böl bence.üçüncüye kur
bide ne gerek iki işletim sistemi
-----------------------------ya aga şu an elimdeki olan ve 1 yıl daha (minimum) kullanmak zorunda olduğum makina çok yavaş. xp de zorlanıyor. win 98 de çok rahat çalışıyor. o yüzden xp nin gerekmediği durumlarda 98 kullanacam. bazı durumlarda xp gerektiğinde 98 e geçecem. yoksa 98 çok hoşuma gittiğinden diil yani...
-
aaah 98 aaah iiidi güzeldi :D ama xp daha güzel lülülülülü
-
peki benden de bi soru :D .. c de xp d de 98 var.. ben xp yi açtığımda d içine dosya atabilirmiyim d yi görebilir miyim?
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
peki benden de bi soru :D .. c de xp d de 98 var.. ben xp yi açtığımda d içine dosya atabilirmiyim d yi görebilir miyim?
-----------------------------
oynama bizle hoca :Dde bakalım nası yapcaz o işi.
-
benim şöle bi sorunum var xp üsütne 98 kurmak istiyorum bunu nasıl yapcam
-
bu arada iki işletim sistemi birlikte olur. hatta ben pardus ile xp yi bir ara da bile kullanmıştım sorunsuz !
birini c ye birini d ye kurarsın olur. açılışta soıruyo zaten hanginisi kullancan diye -
c'ye 98 d'ye ise xp kur aşağıdaki kodları not defterine yapıştır boot.ini olarak kaydet ve c sürücüsünün içine at. (başlangıç seçeneği ekranı gelmesi için yani hangi işletim sistemini açmak istiyorsan o mesaj vericek sende seçim yapıcan).
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
C:\="Microsoft Windows" -
ya bu kodları yapmassak hangisini açıcak be
bende xp kurulu vista kurucam d yemi kurucam ?