folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Aynı PC Üzerine Hem Windows98 Hemde Windowsxp Kurmak

Aynı PC Üzerine Hem Windows98 Hemde Windowsxp Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

kodları yazmazsan direk 98'i açar xp yi açmaz. dene istersen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Boot.ini dosyasını çok fazla karıştırmamanızı tavsiye ederim.

Fat32 üzerinden Ntfs birimi göremeyeceğinize göre önce xp kurup üstüne 98 yapılandırmanız gerekir.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

WMware kullan, hiç kasma:

VMware, bir sanal makina yazılımı olup konuk işletim sisteminin ana makina işletim sistemi içinde koşmasına izin verir.  VMware ile konuk işletim sistemini aktif hale getirdikten sonra bu konuk işletim sistemine uygulama programları yükleyebilir ve onun desteklediği servisleri verebilirsiniz. Mesela, ana işletim sisteminiz Linux iken Windows 2000 yada Windows XP koşabilir ve Windows için geliştirilmiş herhangi bir uygulamayı konuk Windows platformunda çalıştırabilirsiniz. 

VMware, esasında bir sanal makine öykünücüsü (emulator, ing) olup temelde özel bir işletim sisteminden ziyade makinenin kendisine öykünür, böylece bu sanal makineye hangi işletim sistemi yükleyeceğiniz size kalmış bir seçenek haline gelir.  Diğer bir deyişle, bu program BIOS'u da dahil olmak üzere bir bilgisayarı bütünüyle taklit eder.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Boot.ini dosyasını çok fazla karıştırmamanızı tavsiye ederim.

Fat32 üzerinden Ntfs birimi göremeyeceğinize göre önce xp kurup üstüne 98 yapılandırmanız gerekir.

-----------------------------

xp üstüne 98 nasıl kurcaz :| hata veriyor yüklerken  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    önce makinana 98 kuracaksın daha sonra xpyi kuracaksın 98 cye xpdye kur daha sonra makinanı kapa aç açtıgın zaman hangi işletim sistemiyle çalışsın die makina soracaktır

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 3325 Toplam Mesaj: 16