Aysun Kayacı"Nın Kulakları Çınlasın!!! Dağdaki Çoban Tıp Fakültesini Kazandı!!!
-
o vermekle ünlü oldu o çoban alın teriyle :| farkı anlayın hacılar
-
Ah o Aysun Kayacıyı ben varyaaaaaa :):): .ya hacı bunlar kendılerını cok begenmisler ya acayip oysa cogu unluler salak. kendılerını bırsey sanıyorlar . Cobanada helal olsun haberını okudum gercekten cocukta azım varmıs =))
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi herkez o kadını yanlış anladı ya.O salak ne demek istediğini doğru anlatamadı.
O demek istedi ki "cahil insanlar ve bu ülkenin geleceğini gercekden düşünenler arasında bir fark olmalı" demek istedi.Ama o konuda sanki çok kültürlü,bilgili,zeki biri gibi kendini örnek gösterdiği için millet bu sefer ona yüklendi.
Mesela Dtpnin aldıgı o oy verenlerin arasında bir sürü okuma yazma bilmeyen insan varmış.Haberlere cıktı bunlar.Cahil insan dtp ye oy verince ne oluyor.Bu sefer terörist dtp ülkenin işlerine el atmaya çalışıyor,ülkede söz sahibi oluyor.
Bence Aysun Kayacının düşüncesi doğru ama sölediği laf yanlış.
herkes doru anladı benim oyumka dağdaki çobanın oyu bir mi dedi al sana çoban şimdi ben soruyom çoban tıpçı ile aysun un oyu bir mi?...
-----------------------------bir deil aysunin ki yine daha üstün :D
belki magazin programına cıkar
aysun kayacı Chp ye oy verdi die ( farketmez mhp de olabilir :P )
ama o tıp doktoru cıksa onun oyunu tw ciler sorgulamıcak :D ona bakarsan aysun kayacı yine tüm türkiye tarafındfan tanıncak ama o tıp doktoru cıksa da tanınmıcak :D
bi hastaları tanır
-
Ne güzel işte, demek ki artık oy kullanma hakkına sahip olabilecek.
scorpus bunu yazdı:
bir profesör yada okumuş biri çıkıp benim oyum neden aysun kayacının oyuyla aynı dese aysun kayacı ne diyecek
-----------------------------aysun kayacının 4 yıllık fakülte mezunu olduğunu bilmiyorsun demek ki.
Arkadaşlar her şey bir yana, üniversite tahsili yapmış olanlar ile yapmamış olanların oy dağılımını lutfen bir inceleyin. Arada bu kadar fark olması sizce hiçbir anlam ifade etmiyor mu ? bu demokrasi paradoksu zaten uzun yıllardan beri süregelen bir sorudur. ülkemizdeki herkes keşke din ile siyasetin ayrımının hayati öneme sahip olduğunu bilse ve keşke bunu sonuna kadar savunsa.
Üniversite mezunu olmayanlar oy kullanmasın demiyorum, bilhassa kendini üniversiteye gitmeden kat kat geliştirmiş insanlar vardır; fakat ülke insanlarının çoğu aynı derecede bilgi birikimine sahip olmadıkça o ülkede zaten bir demokrasinin olduğundan bahsedemeyeceğimizi belirtmeye çalışıyorum.
Ülkem insanları ne zaman ki bir karanlık çağ zihniyetiyle uzun süre yönetilip bir bütün olarak aydınlanma çağını başlatırlar, işte o zaman refah düzeyi yüksek ülkeler arasında hak ettikleri yeri alırlar. Ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın değişimler sosyal tabana yayılmadıkça ideolojiler yürütülemez, tıpkı sovyetlerde olduğu gibi bir gün sistem mutlaka çöker. Biz bu şansı kaçırdık, ne eğitim reformumuz tamamlanabildi ne de diğer reformlar. Ülkede kendi elimizle iki kopuk halk kesimi oluşturduk. Bir ülkenin başarılı olabilmesi için ülke insanlarının ortak umut amaç ve hayalleri olması gerekir, eğer iki farklı amaç iki farklı hayal varsa o ülkenin sonu yakındır, kim kazanırsa kazansın çünkü bir bütün olmanın gereklerini öğrenememiştir.
Değişik bir yazı oldu, başı önemli değil önemli olan sondan bir önceki paragraf, bu yazıya yorum olarak bazı arkadaşların sen aysun kayacıyı mı savunuyorsun veya dağdaki çobana hakaret mi ediyorsun yazacağına eminim halbuki amacım ikisi de değil.
-
Yahu mumkun mu :|
Siz inanıyor musunuz yani?
Çoban adam ne ara ders çalışcak nasıl yapcak.
Feyk bunlar FEEEYK
Kesin ağa nın oğlu falandır.
Sonra da ajıtasyona bağlamıştır.
La ilkokul da matematik görmüş de,
Gidip türev integral çözmüş bu adam.
Ayrıca Çoban neden lise okumuş ki :|
Ayrıca Aysun Kayacı'ya dibine kadar katılıyorum.
Bence,
İlköğretim mezunu oy kullanamamalı,
Lise mezununun 1 oyu olmalı,
2 yıllık uni lerin de 1 oyu olmalı,
4 yıllık uni lerin 2,
Akademisyenlerin ise 3 oyu olmalı.
Bunun dışında,
Oy miktarını arttırmak için bir "genel kültür, terbiye, ahlak ve tarih"
Sınavları olmalı.
Yok eğer bu şekilde, "Hatice Nine" ler oy kullanacaksa,
AKP gibi bir hukumet devam edecekse,
Bence büyük ve küçükbaş hayvanlarda oy kullanabilmeli,
Zira AKP taraftarı insanların bir kısmının büyükbaş hayvan kadar kafası çalışmıyor.
En azından "DANA" diye ezdiğimiz hayvan,
Kendisine çevresine zarar vercek işlerden kaçınıyor.
Hangi zeka yaşadığı ülkenin satılmasına göz yumarki :|
-
Soruları verip sınavda yardımcı olununca babamda kazanıo canlarım |: Ztn Öss de ii puan yapmak isteyenler douya aksınlar orda yardımcı oluolar xD
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
İyi tamam çınlasın, isterse patlasın.Da bize ne bundan :)
-----------------------------hacı iki kere ciddi konuda geyik yapmakdan banlanmşsn 3 olmasn derm senin iyiliğn için..
bence çok güsel bi haber çoban arkadaşmza hayırlı uğurlu olsun, aysun kayacı hanfendününde dudaa uçuklasn haberi görnce..
-----------------------------lan çömezler ahkam kesiyoya sinir oluyorum ya
-
Aysun kayacı gibi magazin fahişesini savundugum yok ancak söylemek istedigini ne yazıkki söyleyemedi belki dogruda olsa ekranlarda söylememesi gerekirdi.Çoban denilen insan gurubu bir meslegi belirtmedigi gibi tamamiyle belli insanları ifade eder.
İki kilo domates biraz bulgur ve kömür ile şerefini haysiyetini onurnu kısaca oyunu satanları temsil ettigi gibi.İster çoban ister çöpcü ister boyacı olsun zihni aklı varsa zaten kendini kurtarır ve saglıklı bir şekilde düşündügü gibi oyunuda saglıklı bir biçimde verir ve bu gruptan çıkar.Bu çoban degilde temizlikci olsaydı ne olucaktı.Temsil edilen insanlar belli degilmidir.Bırakın şu ucuz akp söylemlerini gerçek ortadırdı.Bu devlet çöpcünün,çobanın,boyacının iktidarıdır.Şimdi derler onlarda bizim insanımız.Evet insanımız ama bu ülkeyi onların sikindirik toplumsal degerleri ile verdikleri kararlar yönetemez.Şimdi gidin seranomik bir şekilde çoban ile gucaklasın aferim ona.Milli görüş çizgisinden bu güne kadar kaç kişi çıkmış aldıkları toplam oyalara bakın %63 necemettin,tayyip,gül bu ülke demekki boyacıya çobana emanet edildigi vakit girecegi yol belliyken daha ne konusuyonuz ya.Bu ülke histerik duygu selleri ile yönetilmez.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Yahu mumkun mu :|
Siz inanıyor musunuz yani?
Çoban adam ne ara ders çalışcak nasıl yapcak.
Feyk bunlar FEEEYK
Kesin ağa nın oğlu falandır.
Sonra da ajıtasyona bağlamıştır.
La ilkokul da matematik görmüş de,
Gidip türev integral çözmüş bu adam.
Ayrıca Çoban neden lise okumuş ki :|
Ayrıca Aysun Kayacı'ya dibine kadar katılıyorum.
Bence,
İlköğretim mezunu oy kullanamamalı,
Lise mezununun 1 oyu olmalı,
2 yıllık uni lerin de 1 oyu olmalı,
4 yıllık uni lerin 2,
Akademisyenlerin ise 3 oyu olmalı.
Bunun dışında,
Oy miktarını arttırmak için bir "genel kültür, terbiye, ahlak ve tarih"
Sınavları olmalı.
Yok eğer bu şekilde, "Hatice Nine" ler oy kullanacaksa,
AKP gibi bir hukumet devam edecekse,
Bence büyük ve küçükbaş hayvanlarda oy kullanabilmeli,
Zira AKP taraftarı insanların bir kısmının büyükbaş hayvan kadar kafası çalışmıyor.
En azından "DANA" diye ezdiğimiz hayvan,
Kendisine çevresine zarar vercek işlerden kaçınıyor.
Hangi zeka yaşadığı ülkenin satılmasına göz yumarki :|
insanları sınıflandırmakhangi devirdeyiz biz ya demeye gelince hep en öndesiniz
peki biz hangi devirdeyiz ki 1970 lerin avrupasındaki gibi insanları sınıflandırıyoruz
zenginler
din adamları
köylüler
köleler
evet musket biz hangi devirdeyiz?
-
seboist bunu yazdı:
insanları sınıflandırmakhangi devirdeyiz biz ya demeye gelince hep en öndesiniz
peki biz hangi devirdeyiz ki 1970 lerin avrupasındaki gibi insanları sınıflandırıyoruz
zenginler
din adamları
köylüler
köleler
evet musket biz hangi devirdeyiz?
Halkın çok yanlış kararlar verdiği devirdeyiz...
Sert bile olsa ACİL çözümlerin alınması gerektiği bir devirdeyiz.
Çaresiz anlar,
Çaresiz çözümler gerektirir.