Ayt Saçmalığı
-
p4nturk bunu yazdı:
-----------------------------
Milamber bunu yazdı:
Hocam şehir efsanesi olduğunu söyleyenlerde var... ama bir de kitap görmüştüm bir ara... Her birisi kendi alanında uzman olan bir takım mühendislerden oluştuğu iddia edilen sıkı bir ekip olduğu söyleniyor.
Ancak burada altını çizmem gereken konu şu adamların alanlarında gerçekten uzman olduğu söyleniyor yani işte mühendislik bitirmiş sonra alanıyla ilgili 2-3 satır birşey ezberlemiş çıkmış elemanlardan değil gerçekten ama gerçekten uzmanlardan oluştuğu söyleniyor hatta öyleki fantazi sayılabilecek işleri deney haline falan getirebiliyorlarmış.
Bununla ilgili olarak Muhsin Yazcıoğlunun halen tam olarak ne olduğu ortaya çıkarılmamış olan suikast mi yoksa kazamı olayında çok ilginç bir takım varsayımlarda bulunmuşlardı diye hatırlıyorum. Hatta bu ekip bu suikasti onların var saydığı şekilde yapabilecek dünyada çok az güç olduğunu bunlardan birisinin Mossad olduğunu ortaya sürmüştü. İleri sürdükleri varsayımsa ilgili helikopterin merkez işlemcisinin gönderilen yüksek frekanslı elektromanyetik dalgalar aracılığı ile geçici kısadevreye maruz bırakılması ve bu esnada aracın düşmesi şeklindeydi eğer yanlış hatırlamıyorsam... Söylenen olay bu gün EMP (Elektro Manyetik Puls) denilen olayla ilgili olarak mümkün diye biliyorum ancak bunu havadaki bir helikoptere uygulamak? Helikoptere yıldırım düşmesi gibi birşey şahsen ama tabi ben uzman değilim birşey söyleyemem.
-----------------------------Hoca,ayyıldız tim demişler kürtler e-okulu kuzey kıbrısı hackleyip türklere söverken ayyıldız tim nerede idi? bence hepsi lamer. belki kurucuları 2-3 uzman vardır tahribatın üyelerinin hepsi uzman ..
-----------------------------valla ben uzman değilim :F
-
p4nturk bunu yazdı:
-----------------------------mehmetdiyebiri bunu yazdı:
thehacker falan oralardayken Ayt iyiydi. sonra zaten takip etmedim.
-----------------------------Hoca aynısını sanada söylemek istiyorum.
Hoca,ayyıldız tim demişler kürtler e-okulu kuzey kıbrısı hackleyip türklere söverken ayyıldız tim nerede idi? bence hepsi lamer. belki kurucuları 2-3 uzman vardır tahribatın üyelerinin hepsi uzman ..
Kürtler e-Okulu ne zaman hacklemiş ? -
p4nturk canım kardeşim, boş boş yorum yapıp hem kendi seviyeni hem forumun seviyesini düşürme. ayt de tahribat gibi bugün ortaya çıkmadı 7-8 yıldır var. Meseleyi milli mesele haline getiriyosunuz ya. Lafa bak kürtler hacklerken nerdelerdi ? eee sen nerdeydin ozaman ? yanlış anlama kürtleri savunduğum falan yok. ama çok boş konuşuyosun.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
p4nturk canım kardeşim, boş boş yorum yapıp hem kendi seviyeni hem forumun seviyesini düşürme. ayt de tahribat gibi bugün ortaya çıkmadı 7-8 yıldır var. Meseleyi milli mesele haline getiriyosunuz ya. Lafa bak kürtler hacklerken nerdelerdi ? eee sen nerdeydin ozaman ? yanlış anlama kürtleri savunduğum falan yok. ama çok boş konuşuyosun.
-----------------------------Tamam boş konuşuyorum. konu silinsin.
-
standart her ay buna benzer konu açılıyor Adminlerde Bol bol siliyor :))
-
u235 bunu yazdı:
Hacı 18 yaşına gelmişsin ama hala böle saçma sapan şeylere kafa yoruyon.Bırak kim ne isterse yapsın altı üstü internet sitesi bunu bu kadar dallandırıp budaklandırmanın alemi nedir.
-----------------------------asıl 18inde yoruluyor böyle şöyler 16-18 arası ergen :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
Hacı 18 yaşına gelmişsin ama hala böle saçma sapan şeylere kafa yoruyon.Bırak kim ne isterse yapsın altı üstü internet sitesi bunu bu kadar dallandırıp budaklandırmanın alemi nedir.
-----------------------------asıl 18inde yoruluyor böyle şöyler 16-18 arası ergen :)
:) :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
p4nturk bunu yazdı:
Hoca,ayyıldız tim demişler kürtler e-okulu kuzey kıbrısı hackleyip türklere söverken ayyıldız tim nerede idi? bence hepsi lamer. belki kurucuları 2-3 uzman vardır tahribatın üyelerinin hepsi uzman ..
Kürtler e-Okulu ne zaman hacklemiş ?
-----------------------------beyler 1. cisi rizeli biri olarak uyarıyorum kürt diye etnik kimliğiyle değil nitelikleriyle hitap edin (şerefsiz, bölücü vs).
2. bunlar gazeteye çıkmıştı ellerinde laptop çatıda poz vermişlerdi,
3. Büyüklenme adamım hepimiz uzman değiliz, boş beleş hiç değiliz o yarı. (ps: sikeriz o daha ayrı konu) -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
p4nturk bunu yazdı:
Kürtler e-Okulu ne zaman hacklemiş ?
-----------------------------beyler 1. cisi rizeli biri olarak uyarıyorum kürt diye etnik kimliğiyle değil nitelikleriyle hitap edin (şerefsiz, bölücü vs).
2. bunlar gazeteye çıkmıştı ellerinde laptop çatıda poz vermişlerdi,
3. Büyüklenme adamım hepimiz uzman değiliz, boş beleş hiç değiliz o yarı. (ps: sikeriz o daha ayrı konu)
e-Okul hacklenmedi. Hackledik sanıp mallık yapmışlardır. -
sayın p4n çok boş işler bunlar kafanı yorma boşuna,yok tahribatın üyelerinin hepsi uzmanmış bilmem ne emin ol tahribat'da artık okadar bilgili adamlar yok :)