Ayyaş Gibiyim Yardım Edin.
-
Arkadaşlar gözlerimin altı mosmor ortalıkta ayyaş gibi dolanıyorum. Kız arkadaşım bu yüzden beni terk etti. Uykumu alıyorum gene mor uykumu almıyorum gene mor yoruluyorum mosmor felan. Ya bu morluğu geçirebilmem için bildiğiniz eski yeni yöntemlerden var mı? Geçen burnum tıkalıydı burada limon damlat makla ilgili bir konu vardı çoook işe yaradı... Eğer bunun içinde bişey varsa çok sevinirim benimle paylaşırsanız. Lütfen derdime çağre..
Teşekkürler -
hahuaha avatardan belli hacı sen iflah olmazsın :D
-
Doktora görün...
-
uyku düzenini tekrar kurmayı dene. Gece 3-4 arası uykuyu sakın kaçırma. Ayrıca şekerleme denilen öğlen uykusunu uyuman (1-2 saat kadar) sana 5-6 saat kazandırır
-
gece seni dövüyolar mı olm =)
şaka bi yana bi doktora falan göründün mü?
göz önemli bi bölge sonuçta kafana göre bişey yapma direk doktora git bence.. -
Pudra sür :)
-
doktor gerekli tedaviyöntemlerimiz var ama uygulamayalım sana dedi bende tabiki dedim :S pekde etkili değiller dedi zaten dedi :S :S :S neyse ben yatıyorum bilgisi olan lütfen bi yardım etsin bu konuda teşekkür ederim...
-
Ot kullanıcısı isen doğaldır :) , yada epilepsi filan vardır diicem ama uyku sorunum yok diosn Fight Club'dada Edward Norton epilepsi hastasıydı gözleri mosmordu hep, ondan biliyorum :) , vitaminsizlik,kansızlık gibi sorunlardanda kaynaklanabilir en iisi Doktor'a görünmen : )
-
Annenin Fondötenini sömür
-
Sen en iyisi mor çatı derneğine başvur onlar biliyo morlukların nası geçeceğini
-
günlük ortalama kac saat uyuyosun?
eger her gün düzenli olarak iyi uyuyyom diosan bunu başka şeylerde aramak lazım.
ayrıca yazıklar olsun ölee sevgiliye bilader =) :S
Toplam Hit: 3777 Toplam Mesaj: 35