Ayyaş Gibiyim Yardım Edin.
-
Lemuria ya katılıyorum... ot kullanıosan olabilir... ama gecen gun burnum tıkalıydı fln demişin ot kullanan insanın surekli burnu akar....o yuzden ot kullandıgını sanmıyorum... hem bu konuyla ilgili hiç bir dilde sana uygun bir yazılım cıkmaz.... :) onun dısında burdaki insanlar sosyal hayatla bağlantısı olmayan bir tarikatın uyeleri... pek yardımcı olabileceklerini sanmıyorum... :D:D
bendede aynısı olmustu.... ve cumartesi gecesinden pazar gunu akşam yemeğine kadar uyumustum... sonra bi kaç gun içinde gecti ! bu arada cok içki içme... sosyal içici ol ! :) -
gözleri çevreleyen derideki damarların kan sızdırması, sızan bu kanın da oksijene maruz kalarak oksidasyona uğraması. Bu işin teknik adı, hemoglobin degradasyonu oloor cesitli cesitli kozmatik urunler war ama kapatıcıları onermem dorusu ,1 kaşık iyi kalite balı 1 bardak su ile eritip,kaynatıp soğuttuktan sonra bu karışım içine pamuk bandırıp günde birkaç kez göz çevrelerine surebilirsin
ama sana onerim duzensiz bi hayatın warsa uyku sorunun warsa bundan kurtul seni uyutmaan bişiler warsa psikiyatriste git derim insan wucudu durduk yere sinyaller wermez umarım sorunun gecer=) -
a.q bendede uyku deninlen melet bu aralar bi yerlere kaçtı bulamıyom abü giriom yatağa haydaaa butun gun aklıma gelmeyen boktan sebebler aklıma geliyor 2 saat tepiniyom yatakta sora gidiom sigara içiyom music dinliom sabah saat 11 oldumuda hortlak gibi kalkıyom ne gozumde morarma nede şişme war bence o senin uyku düzeninle alakalı birşey...
-
ya dai süper uyku ilaçları var aldın mı ayakta duramassın ama mideni fln mahvedersin... sen başka bi dr a görün o dr pek anlamıyo heralde. bi psikologa gorunsen iyi edersin...
-
kansızlık gözaltında morluğa sebep olur diye biliyorum kanına baktır.
-
Gözlerinin altı morardı diye kız arkadaşın seni terk mi etti :D
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum -
h bide metabolizman zayıfsa bol meyve ye işe yaramıosa vitamin al hiç bi olumsuz etkisi olmaz alerjik bi durumun falan yoksa..
-
Hajı ole olduysa her gun ac karnıne 1 yudum kolonca iç :s
Cigerleri cozsun biraz rahatla
-
benimde aynı 2 tane ilaç kullanıyorum belki ondandır benimki ama kiloluyum çok şeker tüketimindende olabilir günde 12 saat falan uyuyorum hafta birde şişenin dibene vuruyorum nedenler çok doktora sormak lazım aslında...
-
oraya ıslak ekmek felan koy kalsın baya bi ufaklığımdan öle bişiler hatırlıyorum =)cildine temiz ve sağlam bak bakım önemli bişeydir.. inş düzelir.
Toplam Hit: 3778 Toplam Mesaj: 35