Az Önce Başımıza Gelen
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
parti ismi neden xxx.. neden gizli ? çok merak ettim ya buraya yaz ya da bana ö.m at.. acayip merak ettim ha ö.m at bana! çatlarım ha
-----------------------------Hocam akp olduğunu anlayamadın mı.Sana 2 adımda anlatayım:
1) Kadının arkadaşın elini sıkmaması tutucu birisi olduğu izlenimini veriyor böylece parti olasılığı sayısı yaklaşık 3 e düşüyor
2) 5 tane çeyrek altın çıkartması parti olarak yüklü miktarda ödenek aldıklarını (İktidarın aldığı kadar) gösteriyor.
Ayrıca .... vakıf üniversitesi falan da fetonun okulları olduğu için akp den başka bir olasılık kalmıyor
-
Kanka xxx yazmışsn sex partisi mi bu :|
-
hayaldi gerçek oldu..
-
bu partinin parayla satın aldığı orospulardan birisi değilmişsin tebrik ederim . insanların parasını , vergisini nasıl kullanıyorlar kendi partilerine oy satın almak için herkes açık açık görsün
-
5 altın alamasa bile para herşeyi satın alır.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
parti ismi neden xxx.. neden gizli ? çok merak ettim ya buraya yaz ya da bana ö.m at.. acayip merak ettim ha ö.m at bana! çatlarım ha
-----------------------------Hocam akp olduğunu anlayamadın mı.Sana 2 adımda anlatayım:
1) Kadının arkadaşın elini sıkmaması tutucu birisi olduğu izlenimini veriyor böylece parti olasılığı sayısı yaklaşık 3 e düşüyor
2) 3 tane çeyrek altın çıkartması parti olarak yüklü miktarda ödenek aldıklarını (İktidarın aldığı kadar) gösteriyor.
Ayrıca .... vakıf üniversitesi falan da fetonun okulları olduğu için akp den başka bir olasılık kalmıyor
-----------------------------bu dediklerinin üstüne gençlik kolları dalgası var :D
adam dedektif :P
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
5 altın alamasa bile para herşeyi satın alır.
-----------------------------ortaokulda çok dönerdi bu geyik: 1 milyon $ verseler götünü verir misin?
:D:D
-
Şunu söyleyeyim bir gram allah korkusu olmayan insancıklar.Türkiye cumhuriyetini yıkmaya ****istanı kurmaya yemin etmiş insacıklar.Bugünkü iktidar partisi pkk nın siyasi kanadıdır.Ve her türlü kötülüğü yapacak kadar da alçak insanlardır.
-
yuh! bu ulke bitmis.
-
hya amk keşke bende girseydim lys ye