Az Sonra Show Tv De Gürkan Özkanın Naçı Var.Kaçırmayın !!!!
-
Boksor arkadas var ,bayramimi kutlamaya gelmis ,oturup maci izledik , Gurkan ilk yumrugu attiginda arkadasin soyledi kalkamaz bu adam dedi ,zaten ikincide sicti...spikerde soylediya...mide ciger arasina darbe alirsan bronslar kasiliyormus ,nefes alip vermen duzensizlesip vucut direncten dusuyormus....
-
Onu bunu bilmem hiç gerçekci değildi maç.hakkatten mabel bilerek yenildi sanki
-
---
sniphacker tarafından 23/Oca/13 03:47 tarihinde düzenlenmiştir -
abdullah sattı maçı. Deli gibi dövüşüyordu normalde. Sanki bu maça çıkmadan once birini mala vurmus:D performansı düşmüş veya maçı satmıs.
-
abdullah ya maça çıkmadan önce gerçekden çok hasta filandı yada maçı sattı.Gürkan özkanın maçı bileğinin hakkıyla kazanma olasılığı çok düşük
-
hemen açtım.. ama bu dövüşlerde biraz tereddütler var gibime geliyor...
-
böle kolpa yapımları ekranlarda görmek istemiyorum artık amk, kalitesiz herifler...
-
Maç kalaba daydı ben gidecektim ama uykudan kalktığımda maçın ortalarına gelmişti sittir et dedim gitmedim :)=
-
mabel makina gibi dovusen adam biranda yikildi!! zaten dedii sonra maca isinamadan sert yumruk aldim(soguktum) dedi gurkanin cok macina baktimm ii dovusuoR=) ama ZaMBiDiS macindan sonra sogudum maclarindan....nan o eyhuna a aciom ben:D:D gelen vurdu giden vurdu hesabii =) paso dayak yiyor=))) benim fikrim o mac saibeli!!=)
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------hemen açtım.. ama bu dövüşlerde biraz tereddütler var gibime geliyor...
-----------------------------Kendi mesajımı alıntı yaparak kendi kendime haklıymışım diye düşünüyorum şu an 30 sn de bitti maç çok pis satmış
maçı mabel abi...
Toplam Hit: 5835 Toplam Mesaj: 27