folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Az Sonra Show Tv De Gürkan Özkanın Naçı Var.Kaçırmayın !!!!

Az Sonra Show Tv De Gürkan Özkanın Naçı Var.Kaçırmayın !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Boksor arkadas var ,bayramimi kutlamaya gelmis ,oturup maci izledik , Gurkan ilk yumrugu attiginda arkadasin soyledi kalkamaz bu adam dedi ,zaten ikincide sicti...spikerde soylediya...mide ciger arasina darbe alirsan bronslar kasiliyormus ,nefes alip vermen duzensizlesip vucut direncten dusuyormus....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Onu bunu bilmem hiç gerçekci değildi maç.hakkatten  mabel bilerek yenildi sanki

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniphacker
    sniphacker's avatar
    Erkek

---

sniphacker tarafından 23/Oca/13 03:47 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

abdullah sattı maçı. Deli gibi dövüşüyordu normalde. Sanki bu maça çıkmadan once birini mala vurmus:D performansı düşmüş veya maçı satmıs.  

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    abdullah ya maça çıkmadan önce gerçekden çok hasta filandı yada maçı sattı.Gürkan özkanın maçı bileğinin hakkıyla kazanma olasılığı çok düşük

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hemen açtım.. ama bu dövüşlerde biraz tereddütler var gibime geliyor...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    böle kolpa yapımları ekranlarda görmek istemiyorum artık amk, kalitesiz herifler...

all this pain is an illusion...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Maç kalaba daydı ben gidecektim ama uykudan kalktığımda maçın ortalarına gelmişti sittir et dedim gitmedim :)=
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    mabel makina gibi dovusen adam biranda yikildi!! zaten dedii sonra  maca isinamadan sert yumruk aldim(soguktum) dedi  gurkanin cok macina baktimm ii dovusuoR=) ama ZaMBiDiS macindan sonra sogudum maclarindan....nan o eyhuna a aciom ben:D:D gelen vurdu giden vurdu hesabii =) paso dayak yiyor=)))  benim fikrim  o mac saibeli!!=)

yok biSi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

hemen açtım.. ama bu dövüşlerde biraz tereddütler var gibime geliyor...

-----------------------------

Kendi mesajımı alıntı yaparak kendi kendime haklıymışım diye düşünüyorum şu an 30 sn de bitti maç çok pis satmış

maçı mabel abi...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 5834 Toplam Mesaj: 27