Az Sonra Show Tv De Gürkan Özkanın Naçı Var.Kaçırmayın !!!!
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------hemen açtım.. ama bu dövüşlerde biraz tereddütler var gibime geliyor...
-----------------------------Odunum kömürüm konuyla alakası yok ama merak ettim.Ne oldu senin intikam işi ?İntikamını alabildinmi kız arkadaşından ? -
abıcım tarık solak mac baslamadan once solıyor yok gurkan ozkan yenılırse bı daha mac yapmayacakmıs falana fılan mılletı yıyoo
gurkan abdullaha daha dogru duzgun vurmadan adam kendını yere atıyor yok mıdesıne geldı falan dıecekler ama bu abdullah mabel hıcmı mıdesıne yumruk tekme almıs adam degtıl de bı yumrukta nakavt oldu yuh yanı kardesım bukadarmı berbat bı oyunculukmu olur yanı adama resmen attı kendını yere
egerkı fox tvde kı kıck box macını ızlemıs olsaydınız orda bı tane maasuto dıe bı adam var abı adam gurkanla karsı karsıya gelse resmen gurkanın azına burnunu yamultur kırmadıgı yerını bırakmaz yanı okadar dıım
yanı aksamkı macta benı olebı sınır ettıkı anlatamam yanı gurkanı resmen bole evıre cevıre dovek ısterdım sonucta abdullahın hakıını yedıler gıbı gelıyor bana
-
Adam resmen kendini yere attı yumruk yemeden doğru dürüst knock-out oldu.
Ayrıca Gürkan kickboxçu değil resmen boksör...
Etkili bir tekme attığını gören var mı bilmiyorum... -
bu maçta şike vardı önceki maç bu kadar kolay bitmedi...Bence bu maç en az 4 roundlık bir maçtı ....Kazandık olsun keşke alın terimizle kazansaydık...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------hemen açtım.. ama bu dövüşlerde biraz tereddütler var gibime geliyor...
-----------------------------Odunum kömürüm konuyla alakası yok ama merak ettim.Ne oldu senin intikam işi ?İntikamını alabildinmi kız arkadaşından ?
-----------------------------baba almasına alacam fakat kız düşüremedim en son aldatmaya karar wermiştim bende... hala devam fakat artık
sadece cinsel arzularımı tatmin eden bi yaratık haline dönüştü.. başka bi kız bulunca yolu werecem aldatmak için
-
jannissary bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------Odunum kömürüm konuyla alakası yok ama merak ettim.Ne oldu senin intikam işi ?İntikamını alabildinmi kız arkadaşından ?
-----------------------------baba almasına alacam fakat kız düşüremedim en son aldatmaya karar wermiştim bende... hala devam fakat artık
sadece cinsel arzularımı tatmin eden bi yaratık haline dönüştü.. başka bi kız bulunca yolu werecem aldatmak için
Ben sana birşey söylüyümmü sen iyice bağlanmışsın :Dnerdenmi biliyorum aynı şeyler benimde başıma geldi.Senin gibi kullanırım yenisini bulunca yolveririm gider dedim :D baktım daha beter bağlanmışım a.qSenin sonunda böyle söylemedi deme :DTecrübe konuşuyor