folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azerbaycan"Da Üniversiteye Baskın: En Az 12 Ölü

Azerbaycan"Da Üniversiteye Baskın: En Az 12 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    Bizim okulda oldu kapıyı açmamla 3 tane sınıf arkadaşımı gözümümn önünde vurdular.haberler tamamen yalan 35 tane ölü var 28 tanede yaralı var.merdivenlerden su gibi kan akıyodu içerde.hala kendime gelemedim çok berbat bişeydi.okulda türk olmazmı 380 kadar türk ar okulda.ama şans eseridir ki 1 tane bile türk vurulmadı şükür ki
    Hoca direk aklıma sen geldin, geçende azerbaycanla ilgili bir konuda orada okuduğunu söylemiştin, bizim mürid sağlam mı diye konu açacaktım ama Türklere bişey olmadığını öğrenince vazgeçtim.

Aynen. haberleri duyunca nıckını hatırlamaya çalıştım. bi sorayım diye düşündüm  ama baktım konu açılmış. Geçmiş olsun

Ama haberlere ölenler arasında Türk öğrencı yok diyince sinir oldum. Lan hiçmi azeri Türkü ölmemiş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    bu olayların geneline baktığımız zaman hep bu katil öğrencilerin ortaya çıkmasındaki neden toplumdaki bazı kişilerin iyi olmasına karşın dışlanması,dalga geçilmesi,hor görülmesi ve bunun sonucunda psikolojik olarak çökmüş bir bireyin ortaya çıkan öfkesidir.tabi bu konunun içeriğini bilmediğim için eski okul baskınlarına göre yorum yapıyorum.diyeceğim şudurki bir kişi safsa bir kişinin fiziksel anlamda sakatlığı varsa yada bir kişi çirkinse onu hor görmeyin aşağılamayın.sonucunda böyle şeyler ortaya çıkıyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@ SpoofU

sağolasın hocam iyim şükür

@ Holygan

Sende sağolasın hocam bişi olmadı allahtan sıyırdık.Burda türk diyince biz yani osmanlı türkleri anlaşılıyo.yani orda türk ölmedi dediklerinde bizim ölmediğimizi sölüyolar yoksa 20 den fazla azeri öldürdüler...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

@ iLLuMiNaTi

hocam ölümü görmek zor büyük geçmiş olsun..

bunu yapanlar kimler 2-3 defa baktmı mesajlara azerilerin Türklüğünün tartışmasından başka bir şey yok

bunu yapan örgüt/ülke artık ne boksa kimdir nedir necidir?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    örgüt değil hocam 2 sivil 2 öğrenci bunu yapıyo.öğrencilerden birisi sudanlı bi tanesi azeri asıllı gürcü diğer ikiside afrika kökenli.öğrenciler derslerden kaldığı için(bizim okulda 2 finalden kalırsan direk okuldan atılırsın)ama diğer ikisi ne bok yapmaya geldi bilmiyoz..amk merdivenlerden su akar gibi kan akıyodu psikolojim s.ki tuttu ya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    Bizim okulda oldu kapıyı açmamla 3 tane sınıf arkadaşımı gözümümn önünde vurdular.haberler tamamen yalan 35 tane ölü var 28 tanede yaralı var.merdivenlerden su gibi kan akıyodu içerde.hala kendime gelemedim çok berbat bişeydi.okulda türk olmazmı 380 kadar türk ar okulda.ama şans eseridir ki 1 tane bile türk vurulmadı şükür ki

lan aklıma sen geldin azerbeycanı görünce petrol akademisini de okuyunca öldü herhalde dedim :|

neyseki iyisin dikkatet kendine 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hocam

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    örgüt değil hocam 2 sivil 2 öğrenci bunu yapıyo.öğrencilerden birisi sudanlı bi tanesi azeri asıllı gürcü diğer ikiside afrika kökenli.öğrenciler derslerden kaldığı için(bizim okulda 2 finalden kalırsan direk okuldan atılırsın)ama diğer ikisi ne bok yapmaya geldi bilmiyoz..amk merdivenlerden su akar gibi kan akıyodu psikolojim s.ki tuttu ya

Hocam büyük büyük geçmiş Olsun , Dikkat Et Kendine Vakit ayır sakinleş :)  Allaha Emanetsin sonuçta Bizi Temsil Ediyorsun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çok teşekkürler arkadaşlar.Bu gün milletin vurulduğu yerde gittik ders işledik amk hey allahım ya..
Toplam Hit: 2742 Toplam Mesaj: 20