folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Azerbeycan'da Eğitim Hakkında?

Azerbeycan'da Eğitim Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

bakıcaz artık. denklik muhabbetlerine falan filan nasıl oluyor nasıl gidiyor falan. ev kiraları 500 dolar falan sa gerek yok yani kıbrısta da hemen hemen aynı sayılır. aylık 100 dolar fazla veririm düzenimi bozmam :D 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

dun otobuste kazakıstanda uluslara arası ılıskıler okumus bır elemanla karsılastım kpss hazırlanıyordum sıkıldım pamukkalye gırdım dıyor arac sorumlusu gezmeyı sevıyorum dıyor.Eleman sallamıyordu bayaa bır sohbet ettık neyse kaldıkları ev 70 dolar mıs 3 artı bır vs cok ucuzdu dıyor azarbaycanda oyle dıyor.Azerbaycanda okunur yanı ogretmen maasının yuz dolar oldugunu dusunursen 300 dolara kral olursun

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Azerbaycan-Hakkinda-Bilmek-Istedikleriniz-115992/1/azerbaycan/

burda benim yazdıklarımı oku derim ve konudan çıakrım. yazıcaklarımı o konuda yazmıştım zaten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

başka bilgisi olan arkadaşlar varmıdır?

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün bizim okula üst devrelerden bi eleman gelmişti. azerbaycanda mimarlık okuyo ama hiç sormadım koşulları. sadece herkes gibi o da rüşvet olayından, polislerin kendilerine suç takıp sonra rüşvet almaya çalışmalarından falan bahsetti :D

Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 16