Azerilere 12 Puan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Biliyorsunuz son zamanlarda Azerbeycan ile bazı bürokratik sorunlar yaşıyoruz. Her sene Eurovision da Türkiye'den ya ermenistana ya yunanistana 12 puan gidiyor. Bu nedendir bilinmez ermenis sayısı mı çok fazla yoksa türkiye de hiç bir türk kontörü gitmesin diye mesaj mı atmıyor... Eurovision u pek sallamayan bir kişiliğim. Bana kalsa ajdar çıksa en iyisi olur :). Neyse gel gelelim sadede. Bu sene oyumu azerbeycana gönderecem sizdende ricam azeri kardeşlerimize 12 puan yollamanız. Her sene azerilerden bize tam 12 puan geliyor. Manevi bir acı çöktü içime bu sene :). Bütün tbt nin katkılarını bekliyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    bugün tayyiple aliyevde biraraya geldiler, dostluk forever yani...

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    gerçi konuyla alakası yok bi yere konu açılıp tartışsak iyi olur da, çok pis bir oyun dönüyo gibime geliyor! Yıllar sonra Türkiye-Azerbaycan arası açılıyor Ermenistan yüzünden,sonra Azeriler Ermenistan'la anlaşıyor alel acele :) Ne olup bitecek hepimiz göreceğiz.

Bu arada oyum elbette ' Tek millet,2 devlet!' mantığının kaynağı azeri kardeşlerimize :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Kontör olursa kardeşlerimize tabikide.Ama umutlanmayın bizim yavuşaklar yine ermenilere vercekler nede olsa hepsi ermeni...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kontör olursa kardeşlerimize tabikide.Ama umutlanmayın bizim yavuşaklar yine ermenilere vercekler nede olsa hepsi ermeni...
    bizim çokta sikimizdeydi yani ..12 puanın ermenilere gitmesi ..

Türkiyede ağalar paşalar gibi yaşayan ermeniler yine oy yağdırır da bunun sebebini bilmeyen ermeni Türk Azerimi var ki?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    elevator bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:
    bizim çokta sikimizdeydi yani ..12 puanın ermenilere gitmesi ..

Türkiyede ağalar paşalar gibi yaşayan ermeniler yine oy yağdırır da bunun sebebini bilmeyen ermeni Türk Azerimi var ki?

Benim çokta sikimde zoruma gidiyor kardeş. Niye bunlara yaranmaya çalışıyoruz anlamıyorum eskisi gibi güçlüde değiller. Dışarı açılmak için bize mahkumlar ama biz onlara mahkumuz gibi bir çalışma var neden anlamadım :S Ama acayip zoruma gidiyor. Yakında teayyip soykırım anıtı bile diktirir Ankaraya...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

yunanistan kıbrısa
    ingiltere irlandaya
    rusya ukraynaya
    Azerbeycan türkiyeye

ama türkiye ermenilere yada yunanlara veriyor çok saçma.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bu şarkı yarışması değilmiydi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    bu şarkı yarışması değilmiydi?

sadece öyle görünüyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kaç kontor gidiyor bi oy verdiğinde ?

yeteri kadar varsa yollıyım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Hadi arkadaşlar ne tarafta oldumuzu belli etme zamanı gelmiş geçiyor,

Baş kaldırıyoruz hemde Ermenistan için kaldırıyoruz başları hep birlikte.... 

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
Toplam Hit: 4254 Toplam Mesaj: 22