Azerilere 12 Puan!
-
Biliyorsunuz son zamanlarda Azerbeycan ile bazı bürokratik sorunlar yaşıyoruz. Her sene Eurovision da Türkiye'den ya ermenistana ya yunanistana 12 puan gidiyor. Bu nedendir bilinmez ermenis sayısı mı çok fazla yoksa türkiye de hiç bir türk kontörü gitmesin diye mesaj mı atmıyor... Eurovision u pek sallamayan bir kişiliğim. Bana kalsa ajdar çıksa en iyisi olur :). Neyse gel gelelim sadede. Bu sene oyumu azerbeycana gönderecem sizdende ricam azeri kardeşlerimize 12 puan yollamanız. Her sene azerilerden bize tam 12 puan geliyor. Manevi bir acı çöktü içime bu sene :). Bütün tbt nin katkılarını bekliyorum.
-
bugün tayyiple aliyevde biraraya geldiler, dostluk forever yani...
-
gerçi konuyla alakası yok bi yere konu açılıp tartışsak iyi olur da, çok pis bir oyun dönüyo gibime geliyor! Yıllar sonra Türkiye-Azerbaycan arası açılıyor Ermenistan yüzünden,sonra Azeriler Ermenistan'la anlaşıyor alel acele :) Ne olup bitecek hepimiz göreceğiz.
Bu arada oyum elbette ' Tek millet,2 devlet!' mantığının kaynağı azeri kardeşlerimize :) -
Kontör olursa kardeşlerimize tabikide.Ama umutlanmayın bizim yavuşaklar yine ermenilere vercekler nede olsa hepsi ermeni...
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Kontör olursa kardeşlerimize tabikide.Ama umutlanmayın bizim yavuşaklar yine ermenilere vercekler nede olsa hepsi ermeni...
bizim çokta sikimizdeydi yani ..12 puanın ermenilere gitmesi ..Türkiyede ağalar paşalar gibi yaşayan ermeniler yine oy yağdırır da bunun sebebini bilmeyen ermeni Türk Azerimi var ki?
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
bizim çokta sikimizdeydi yani ..12 puanın ermenilere gitmesi ..Türkiyede ağalar paşalar gibi yaşayan ermeniler yine oy yağdırır da bunun sebebini bilmeyen ermeni Türk Azerimi var ki?
Benim çokta sikimde zoruma gidiyor kardeş. Niye bunlara yaranmaya çalışıyoruz anlamıyorum eskisi gibi güçlüde değiller. Dışarı açılmak için bize mahkumlar ama biz onlara mahkumuz gibi bir çalışma var neden anlamadım :S Ama acayip zoruma gidiyor. Yakında teayyip soykırım anıtı bile diktirir Ankaraya... -
yunanistan kıbrısa
ingiltere irlandaya
rusya ukraynaya
Azerbeycan türkiyeyeama türkiye ermenilere yada yunanlara veriyor çok saçma.
-
bu şarkı yarışması değilmiydi?
-
hotboy bunu yazdı:
bu şarkı yarışması değilmiydi?
-----------------------------sadece öyle görünüyor...
-
kaç kontor gidiyor bi oy verdiğinde ?
yeteri kadar varsa yollıyım
-
Hadi arkadaşlar ne tarafta oldumuzu belli etme zamanı gelmiş geçiyor,
Baş kaldırıyoruz hemde Ermenistan için kaldırıyoruz başları hep birlikte....