Azerilere 12 Puan!
-
metni okuyunca kıllarım tiken tiken oldu :S
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------yunanistan kıbrısa
ingiltere irlandaya
rusya ukraynaya
Azerbeycan türkiyeyeama türkiye ermenilere yada yunanlara veriyor çok saçma.
-----------------------------türkiyede kaçak 40 bin ermeni var yani Türkiyeden Ermenilere giden puan normal o kaçakları bulup gömmek lazım
-
kim iyiyse ona vereceğim oyumu..
-
ülkemizde birkaç milyon gizli ermeni olduğu her zaman söylenir.Galiba onlar gönderiyor.Belki de rusyada Tez Tour 40 milyon sms göndermek için nasıl orada gsm operator firması ile anlaştıysa onun gibi burda da toplu sms gönderenler olabilir.Devlet tarafından bu konunun araştırılmasında fayda var.Kimler ermenilere oy vermiş araştırılması gerek.Benim rusyada çok arkadaşlarım var.Onlar Türkiyeye oy veriyorlar.ben de rusya ve Azerbaycana veriyorum.Arkadaşlarımızı da bu şekilde değerlendirmek te fayda var.
-
K.K.T.C den oy verilmiyo ak :S verilse bir ton oy basacam :D azri kardeslerimiz bizi cok seviyor ama nedense biz bisey yapamiyosuz...
-
ve şunuda ekle hoca ermenistan la yünanistan en düşük puanlarını bize veriyor bu senin bahsettiğin oy işin nasıl oluyor_?
-
Ben her seneki gibi Azerbaycan'a oy verdim...
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben her seneki gibi Azerbaycan'a oy verdim...
-----------------------------
Kaç senedir veriosun hocam azerbaycanın yarışmada 2. senesi sanırım :) -
azerilerin 2. senesi ve bizden onlara bu sene 12 puan gitti. işin içine kardeslik girince türk insanı kontor montor dinlemiyo basıyo puanı :D
-
Ben 2 tane oy kullandım azerilere sarkıları güzeldi. Ayrıca hatunda çok hoştu :$