Babalardan Ve Annelerden Laflar
-
beşyüz sefer söledim yapma şunu die.
-
olum oku adam ol elalelimi bize güldürme :P
-
Evlensen Çocuğun Olur, Eşek Kadar Olmuşsun :D
(Evde torpiL morpiL patlatanda bunu sülerdi babam ) -
kalk şu bilgisayarın başından kamburun çıkacak
eskiden küçükken yüklü fatura gelince tüüh allah cezanı vermesin :)))
-
Hamammı işletiyoz lan bu evde???
3 dönüm bahçe sulanıo bizim eve geldiği kadar su parası gelmiyo!!!
(hergün banyo yapmam göze batar :P)
-
Babamın Huyudur Her Telefon Faturası Kredi Kartı Extası Elektrik Parası Falan Gelince benim Odanın Kapısına Asar.. Kapıyıda Kapatır Altında Not YAzar
Fabrikatör yılmazın Sarayına HoşGeldiniz Beyfendi Ne İçerler ?
:D:D
-
-yat olm yat kavun karpuzda yata yata büyürmüş
-olm kalk artık şunun başından bak bi gün kaldıracam kablolarını
-taam anneee (her defasında tamam derseniz bişey demez :))
-olm kalk artık bak elektriğimiz şantiye fatura 2 katı geliyor (way canına bahaneye bak sabahtan beri 10 saattir açık pc ama gece açınca böyle oluyo demekki)
-
LadyRenegade bunu yazdı:
renecim olsun ne derse desinler yıkan sen hergün ne güzel tertemiz oyy mis kokulu sewgilim benim.
Uyuyamamki yıkanmadan.. Uyuyamıyorum...:( -
bak abü ir2 ye adam tezek gibi kokuyor moğollar gibi adam bi doğdugunda yıkanmış bide ölünce imam yıkayacak adamı :D
-
evladım amerıkayı tekrar kesfetmetın bak bızım zamanında deneyıp buldugumuz yontemler var onları uygula yeterlı... Babam der
Oy kapatın sunu elektrık yıne fırlayacak. 200 lıra geldı bak.
Anne o 7 aylık elektrık faturasıydı..
Olsun... Annem der. Gereksız panıkler yapar ara sıra ama en sevdıgım ınsan evladıdır...
ıs mevzususu konusuruz babamla genelde sıyaset ulke sorunları tarıh falan severım babamı ıyı adamdır her baba gıbı evlatlarını dusunur ve yasımız ne olursa olsun korur bızı kotu yollara gıtmemıze yuregı dayanmaz. Yasım 25 ama hala babamın kucuk cocuguyum.. Sıze tavsıyem anne babanızın kıymetını kaybetmeden anlayın onların gonullerını hos edın kı bır allah rızası kazanın. Ha bundan asısınız olm sız falan gıbı bı anlam cıkarmayın. Cogunuzun yası benden kucuk bıldıgım kadarıyla hepınızı bır kardes olarak gordugumu bılın...