Babalardan Ve Annelerden Laflar
-
annem benim evlenmemi çok istio
annem: yaşın hele bi gelsin seni o bilgisayarla evlendiriceem.
Babam: ( ne zaman klavye kullansam aptal aptal bakar okadar:)
-
- Caner sen bilgisayarı bilmiyorsun oğlum. Bırak bu işleri. Beni izle ve nasıl yapılacağını öğren. (babam, genelde kendi işine yarayan birkaç kod yazmıştır).
- Oğlum bu bilgisayarı kapat, fişi çekecem. Dayanamıyorum oyunu bırakamıyorum. (yine babam, mandrake linux'ta bi oyuna çok feci kaptırdı kendisini)
-
Baban kıyakmış :)
-
Banyoya girmem için Bizimkilerim yaptıgı plan :)
Kapıyı aççarım gece saat 1 uykum war İçeri adımımı atar atmaz babamdan gelen laf
-Teke Yavrusu gibi kokuyon git'te yıkan
-Baba Tekee Değilmisin sana Çektim işte =)
-si...tir git yıkan =)
Banyo en fazla 3dk sürer oda maksimum =)
Annemden gelen yanıt:
-Ben çay ı koyana kadara sen nasıl yıkanıyorsun :)
Her akşam olan senaryo :D
Ama ne kadar bagırsalarda be hiç takmam onların beni sevdiklerii biliyorum :)
Ne kadar eşşek herif olsakta.
-
ben: anne bana yarin 70$dolar versene
annem: niye oglum
ben: arabanin tekerini degistirecem
annem: oglum daha gecen hafta degistirdin
ben: anne o obur tekerdi
annem : agzina sictigimmm kapinin onunde lastik yakarken gormedimmi saniyonn itt yok para mara git stkilda ya kazan ( st kilda= ankaranin cinnah caddesin istanbulun taksimi:) )
-
Ölen wakti uyanılır bir adım atılarak pc ye girek oturuş yapılır
-Olum bi yüzünü yıka bari
olm hadi bi şeyler ye
yok baba pc boşken yemem birisi oturacağı zaman yiyim boş kalmasın pc
töbe töbeYanacak bi gün bu pc yakacaksınız 1 senedir hiç kapanmıyor(oha)
yok baba geceleri kapıyoruz (yalan) -
Annem :
şu bilgisayara gösterdigin ilgiyi birazda derslerine gosterseydin şimdi türkiye birincisiydin
Babam :
yeter lan eşşek herif elektrik parasına yazıq - para o kadar kolaymı gazanıyo lan
=
Holy hala pc başında
-
//Yazın - Annem Eve Gelir //Annem: ( Daha Selam Vermeden ) Ne Yaptın Bütün GünBen: ....Annem: Bütün Gün Onun Başındaydın Dimi?Ben: ....Annem: Tamam. Anladım-------------Annem: Kalk artık kambur duruyorsun kamburun çıkıcak git bir barfiks yapBen: Oha-------------// Günlerce Bilgisayarda Kaldığımda //Annem: Olm tuvaletin var senin kalk yap. SallanıyorsunBen: Boşver yarın giderim- Yarın yine aynı saatlerde muhabbetAnnem: Dün demiştin bu gün gidicen diyeBen: Al aha gidiyorum ( Gider işerim )-5dk SonraAnnem: Olm banyo yap kaç gündür yapmıyorsun kokucaksın bit olacak bak kurtulamicaz.Ben: Haftaya girerim ya işim var( Hafta geçer )Annem: Sözün vardı kalk banyo yapBen: ( Banyoya gider kafasını suya sokar ) Al kafamı yıkadım yetermi[ Yazın günler böyle geçiyor istanbulda olunca ]( İğrendirdiysem kusura bakmayın ama dışarı adım atmadan bilgisayar başında 3 hafta kokmadan durabiliyorum nede olsa hareket etmiyoruz )
-
babam : a.q gözlerinin bak kıpkırmızı
ben : şimdi uyandım ondan
Babam : Zikicem atıcam o biligisayarı sen bu senede mezun olama bak napıcam a.q sabah akşam başında!
Ben : Tamam Kapatıp Tv İzliim biraz (monitor u kapatır..)
Babam : Lan DAllama Gel bak milli maç var
Ben : Yeniliriz kesin boşver sen izle geliom ben..
Babam : ziktin batırdın gene ortalığı o masa ne lan a.q muşun gene evin çıx çıx kırıcam onu kırıcam!
ben : hemen topluo ( en son bu cümleyi kurduğumda sene 1997 di :) )
:ppP
-
DUR OLUM ÇAMAŞIR MAKİNASI MI 10 KERE BASTIN ENTER' A !!!