Babana Bile Güvenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

shadowans bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dikkatli okursan iki kişinin arasındaki anlatım farklılıklarını görür, anlatmak isteyipte anlatamadığım bişey var mı yok mu görürsün..

offf gladioya posta koymuş :)

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güven olmadan hayat sürer mi :W

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

GLaDio bunu yazdı:
    cocukken doktorculuk mu oynadin?

asdasdasd :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek

GLaDio bunu yazdı:
      hiç girilmicek bi geyik olurdu GLaDio :D

onun dışında ben şöyle düşünüyorum.İnsan sadece bir kişiye tam anlamıyla bağlanabilir.Hayatına 10 kişi bile girse sadece 1 i aklında kalır diye düşünüyorum.Umarım o değildir o bir.Daha iyi aşık olursun , daha iyi seversin , umarım...

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

GLaDio bunu yazdı:

Sen çok oynadın galiba, ilk aklına gelen o olmuş..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

gerçekten seviyorsa insan.. geçmişteki kusurlarını görmemeli karşısındakinin. bir defa yapmışsa hatadır.. ama sürekli yapıyorsa ahmaklıktır.. o yüzden geçmiş geçmişte kalmalı.. söylemekle doğruyu yapmışsın..  çünkü ilerde öğrenmesi daha kötü olurdu.. ama kaldıramamaşı demekki söylemeni. boşver. seni seven böyle sevsin.. sen doğru olanı yapmışsın.. umarım o da sana kimseyi söylemediği geçmişinden birşeyler söylemiştir..  boşver yaa. gerçekten babana bile güvenme.. annenle samimi olmuş çünkü... :)))

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:

gerçekten seviyorsa insan.. geçmişteki kusurlarını görmemeli karşısındakinin. bir defa yapmışsa hatadır.. ama sürekli yapıyorsa ahmaklıktır.. o yüzden geçmiş geçmişte kalmalı.. söylemekle doğruyu yapmışsın..  çünkü ilerde öğrenmesi daha kötü olurdu.. ama kaldıramamaşı demekki söylemeni. boşver. seni seven böyle sevsin.. sen doğru olanı yapmışsın.. umarım o da sana kimseyi söylemediği geçmişinden birşeyler söylemiştir..  boşver yaa. gerçekten babana bile güvenme.. annenle samimi olmuş çünkü... :)))

Alemsin :)

Neyse konu noktalandı bile. Ayrıldık bitti. Üzülüyo muyum? E tabi üzülüyorum. Ama yapacak bişeyde kalmadı artık. İki tarafta istemiyo birbirni.

Ha bu arada bazıları saçma sapan şeyler getirmiş aklına anlattığı şey ne olabilir diye.Özel bişey yok ortada. Yetişme tarzı ve aile kültürlerinin birbirinden çok uzak olması gibi bi sorun.

Neyse ben bu stresi Cebit'te atacağımı düşünüyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    öyle gizli söylemişsinki.. hele de kızsın yani. ister istemez herkesin aklında birazda şeytanlık olunca.. herşey geliyor akla... açık açık söylesene baştan :))

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    öyle gizli söylemişsinki.. hele de kızsın yani. ister istemez herkesin aklında birazda şeytanlık olunca.. herşey geliyor akla... açık açık söylesene baştan :))
    Sizde fesat olmayın arkadaşım ohooo :)

Hele de kızsın yani bölümü nasıl bişey oluyor pardon? Kızın ne ayrıcalığı olabilir ki gizli tutulan bir şey olduğunda?

Cinsiyet ırkçılığı m yapıyon sen bakim hı konuş çabuk :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    shadowans bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:
    Sizde fesat olmayın arkadaşım ohooo :)

Hele de kızsın yani bölümü nasıl bişey oluyor pardon? Kızın ne ayrıcalığı olabilir ki gizli tutulan bir şey olduğunda?

Cinsiyet ırkçılığı m yapıyon sen bakim hı konuş çabuk :)

yok yani.. ne anlamda  dediğimi sende biliyorsun.. cinsiyet ırkçılğı falanda yaptığım yok.. :)  neyse.. boşver. :)

Toplam Hit: 4312 Toplam Mesaj: 33