Babana Bile Güvenme
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
Dikkatli okursan iki kişinin arasındaki anlatım farklılıklarını görür, anlatmak isteyipte anlatamadığım bişey var mı yok mu görürsün..
-----------------------------offf gladioya posta koymuş :)
-
güven olmadan hayat sürer mi :W
-
GLaDio bunu yazdı:
cocukken doktorculuk mu oynadin?
-----------------------------asdasdasd :D
-
GLaDio bunu yazdı:
hiç girilmicek bi geyik olurdu GLaDio :Donun dışında ben şöyle düşünüyorum.İnsan sadece bir kişiye tam anlamıyla bağlanabilir.Hayatına 10 kişi bile girse sadece 1 i aklında kalır diye düşünüyorum.Umarım o değildir o bir.Daha iyi aşık olursun , daha iyi seversin , umarım...
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------Sen çok oynadın galiba, ilk aklına gelen o olmuş..
-
gerçekten seviyorsa insan.. geçmişteki kusurlarını görmemeli karşısındakinin. bir defa yapmışsa hatadır.. ama sürekli yapıyorsa ahmaklıktır.. o yüzden geçmiş geçmişte kalmalı.. söylemekle doğruyu yapmışsın.. çünkü ilerde öğrenmesi daha kötü olurdu.. ama kaldıramamaşı demekki söylemeni. boşver. seni seven böyle sevsin.. sen doğru olanı yapmışsın.. umarım o da sana kimseyi söylemediği geçmişinden birşeyler söylemiştir.. boşver yaa. gerçekten babana bile güvenme.. annenle samimi olmuş çünkü... :)))
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten seviyorsa insan.. geçmişteki kusurlarını görmemeli karşısındakinin. bir defa yapmışsa hatadır.. ama sürekli yapıyorsa ahmaklıktır.. o yüzden geçmiş geçmişte kalmalı.. söylemekle doğruyu yapmışsın.. çünkü ilerde öğrenmesi daha kötü olurdu.. ama kaldıramamaşı demekki söylemeni. boşver. seni seven böyle sevsin.. sen doğru olanı yapmışsın.. umarım o da sana kimseyi söylemediği geçmişinden birşeyler söylemiştir.. boşver yaa. gerçekten babana bile güvenme.. annenle samimi olmuş çünkü... :)))
-----------------------------Alemsin :)
Neyse konu noktalandı bile. Ayrıldık bitti. Üzülüyo muyum? E tabi üzülüyorum. Ama yapacak bişeyde kalmadı artık. İki tarafta istemiyo birbirni.
Ha bu arada bazıları saçma sapan şeyler getirmiş aklına anlattığı şey ne olabilir diye.Özel bişey yok ortada. Yetişme tarzı ve aile kültürlerinin birbirinden çok uzak olması gibi bi sorun.
Neyse ben bu stresi Cebit'te atacağımı düşünüyorum :)
-
öyle gizli söylemişsinki.. hele de kızsın yani. ister istemez herkesin aklında birazda şeytanlık olunca.. herşey geliyor akla... açık açık söylesene baştan :))
-
FeRoCi bunu yazdı:
öyle gizli söylemişsinki.. hele de kızsın yani. ister istemez herkesin aklında birazda şeytanlık olunca.. herşey geliyor akla... açık açık söylesene baştan :))
Sizde fesat olmayın arkadaşım ohooo :)Hele de kızsın yani bölümü nasıl bişey oluyor pardon? Kızın ne ayrıcalığı olabilir ki gizli tutulan bir şey olduğunda?
Cinsiyet ırkçılığı m yapıyon sen bakim hı konuş çabuk :)
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
Sizde fesat olmayın arkadaşım ohooo :)Hele de kızsın yani bölümü nasıl bişey oluyor pardon? Kızın ne ayrıcalığı olabilir ki gizli tutulan bir şey olduğunda?
Cinsiyet ırkçılığı m yapıyon sen bakim hı konuş çabuk :)
yok yani.. ne anlamda dediğimi sende biliyorsun.. cinsiyet ırkçılğı falanda yaptığım yok.. :) neyse.. boşver. :)