Backtrack 5 Çıktı
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
ne işe yarar ki bu ?
-----------------------------İçerisinde hack programları barından işletim sistemidir kendisi.
-
Hele şükür gnomelu sürüm.
Sanki daha bi profesyonelce yapılmış bu sefer ne dersiniz ? Görüntü falan iyide buglara bakalım bi.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
ne işe yarar ki bu ?
-----------------------------İçerisinde hack programları barından işletim sistemidir kendisi.
-----------------------------hım hacı biraz daha açıklayabilirmsi veya dokuman varmı?
-
WildWamqire bunu yazdı:
Balyoz99 bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
ne işe yarar ki bu ?
-----------------------------hım hacı biraz daha açıklayabilirmsi veya dokuman varmı?
-----------------------------burda görünen ve görünmeyen bir ton araç var.
nmap, ipscanner, portscanner, wireless hack araçları şunlar bnlar vs..internette detaylı bilgi mevcut.Google dan backtrack tools yaz, belki youtube'ta vardır kıs bir gösterim.En azından backtrack 5 falan yazarsan gsöterirler.
-
zumsuk bunu yazdı:
WildWamqire bunu yazdı:
Balyoz99 bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
ne işe yarar ki bu ?
-----------------------------burda görünen ve görünmeyen bir ton araç var.
nmap, ipscanner, portscanner, wireless hack araçları şunlar bnlar vs..internette detaylı bilgi mevcut.Google dan backtrack tools yaz, belki youtube'ta vardır kıs bir gösterim.En azından backtrack 5 falan yazarsan gsöterirler.
-----------------------------backtrack 5 i indirdim, unetbootin denen programla flasha kurdum boot ettim açıldı, startx yazıyorum böyle bi tema geliyor sonra masaüstü gelmeden yine komut ekranına düşüyor. Bi wep şifresi vardı kırmaya çalıştığım, onu da geçtim kendi şifremi wep yaptım onu bile kıramadım :D
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------backtrack 5 i indirdim, unetbootin denen programla flasha kurdum boot ettim açıldı, startx yazıyorum böyle bi tema geliyor sonra masaüstü gelmeden yine komut ekranına düşüyor. Bi wep şifresi vardı kırmaya çalıştığım, onu da geçtim kendi şifremi wep yaptım onu bile kıramadım :D
-----------------------------abi :D bende bi şey yapamadım şu backtrackta hack mack anca taramalarda, yapan adamlar harikalar yaratıyor.Zaten iş backtrackta değil, araçlarda :) backtrack'ın oalyı hepsini bir araya toplaması
-
CodeInside bunu yazdı:
senator25 bunu yazdı:
bu program sayesinde aylardır bedava net kullanıyoruz. iyi ki varsın backtrack
aircrack-ng sayesinde desek daha doğru
----------------------------- -
usbden kullanabiliyoruz yanlış hatırlamıyorsam. peki usbden kullanım için elinde döküman olan yada usbden kullanımı nasıl yapacağımı bilen yardımcı olabilirmi? şuan iki sürümünü indiryorum. gnome 32 bit vm ve kde 32 bit iso.
-
backtrack da ki tools lar devamlı güncelleniyordu değilmi yaklaşık 2 sene önce askere gitmeden önce kurup kullanmıştım özellikle wirelles wep şifrelerini kırılması konusunda bayağı ekmeğini yedim şimdi toolsların güncelleniyormu güncelenmiyormu unuttum hatırlamıyorum
-
hayaletkurt bunu yazdı:
usbden kullanabiliyoruz yanlış hatırlamıyorsam. peki usbden kullanım için elinde döküman olan yada usbden kullanımı nasıl yapacağımı bilen yardımcı olabilirmi? şuan iki sürümünü indiryorum. gnome 32 bit vm ve kde 32 bit iso.
-----------------------------selam hocam,
bende suan gnome 32bit iso indiriyorum, vmware icin olani indi ama ben usb taraftariyim biraz :P
anlatimida cok kolay.
Universal-USB-Installer adli programi kullaniyorum, kendi sitesinde resimli anlatim oldukca aciklayaci :)
download ve resimli anlatim : http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/