Backup / Senkronizasyon Programı Tavsiyesi
-
Hocam ağdaki diğer makinayı map network drive yaparak z:\ gibi bir drive olarak tanımlaman yeterli.
\\pc\share şeklinde de olabilir fakat onu test etmedim.
-
bunu nasıl kullanıcaz tam cıkaramadım :)
-
emnimax bunu yazdı
bunu nasıl kullanıcaz tam cıkaramadım :)
powershell script server backuplamaktada client pc dede ise yarar :) file olarak yayinlansa daha saglikli olabilir.
rakkoc tarafından 08/Oca/14 07:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Windows 8 SkyDrive entegrasyonu ile bunu programsız yapabilirsin.Hem dosyaların bulut alanında güvende olur.
-
CyberAngel bunu yazdı
Windows 8 SkyDrive entegrasyonu ile bunu programsız yapabilirsin.Hem dosyaların bulut alanında güvende olur.
dosyani buluta gonder microsft bir mining yapsin. herseyi buluta yaslamak bence guvenli degil. hatta bazi noktalardaki verileri tamamen offline tutmak gerekiyor. Bu mantik bana ters. birde gidip 2-3 tb skydrive yapmak cok mantikli degil ama kendi makinemde time machine kullaniyorum.
bu cihaz ile macbooklarimizi yedekliyoruz ama holynin scripiti ile server i yedeklemek isime gelir. DBleri ve SVN'i yedeklesem yeter. yazten diger seyleri svn de tutuyorum.
-
hacı bunun exe'si nerde şimdi ? Powershell ne ? Abi bi açıklama bir readme bişey yazın ya bana da lazım
-
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6230248/Shared/Backup/Backup.rar
Buradan indirip kullanabilirsn abü
Powershell 3 yada 4 kurman lazım, powershell ISE de açıp çalıştırabilirsin yada ekteki bat dosyası da açar
Ayarları config dosyasından ver öbürüne dokunma
-
baktı kimseden tık yok. Adam oturmuş programı yazmış :)