Bağlama Konusunda Bilgisi Olan Arkadaslar ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    biraz eski bir konu ben de baglamaya merak saldim. kurs u okul dolayisi ile dusunemiyorum yazin gitmeyi planlıyorum. en yakin zamanda bir baglama bulup baslacam :) nota bilgim az da olsa var. en azindan notalarin baglamaki yerlerini vs. ogrenirim gibime geliyor.

    www.turkulerle.net

    bu adreste bir takim seyler var baglama ustalari bir bakiversin ne derece dogru oradan yararlanabilirmiyiz ? golgeler ayrica msn listeme ekledim bir sakincasi yoktur umarim ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    ilk derste tutmasini ogrendim..2. dersten itibaren nota yerlerini öğreniyorum.. re re mi mi fa fa sol sol gibi calismalara basladim. 2 vuruslar ve alt tel ile calismalar..yalniz sol elimin isaret parmagi biraz nasirlasti ))) Calismaya devam..İlk caldigim turkuyu paylasicam sizlerle (3-5 ay sonra sanirim )) ).. Ayrica Turkuler.net e bende dikkat ettim. Faydalanilabilir sanirim..Saygilar.İyi calismalar.

    ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2006
    Erkek
    Walla benim aklıma gelmişti bağlama topici açmak müritler ilgilenmez demiştim. Müritler benden de hevesli çıktı bu işe :D

    www.orhanabi.net

    ben de yeni keşfettim bu siteyi ne ararsan var makam nota ve en önemlisi ÜSTATLARIN VİDEOLARI

    @nickimyok:

    basit demişsin de bu siteye bi gir bak istersen özellikle Çetin Akdeniz, İsmet Topçu, Hasret Gültekin vs.. sonra tekrar yorum bekliyorum...
Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 14