Bağlantıdan Tam Yararlanamıyorum...
-
1024 bağlantım war ama sürekli 256 ile bağlanıo neden olabilir. bağlantım wireless o yüsden olabilirmi. ama kabloylada denedim aynı oluo.. sizce neden ble oluyodur..
-
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------1024 bağlantım war ama sürekli 256 ile bağlanıo neden olabilir. bağlantım wireless o yüsden olabilirmi. ama kabloylada denedim aynı oluo.. sizce neden ble oluyodur..
-----------------------------
alakalı olabilir.kalitesiz donanım kullanmak performansını düşürür.ya da kullandığın şifreleme(wep,wpa) de düşürür ama ub kadar düşürmesi anormal.senin internetinden faydalanan birisi olabilir.o zaman büyük ihtimalle şifreleme yüzünden azaldığı ihitmali suya düşecektir ki bu kadar azalması da anormal olur şifreleme için.ya donanımınla ilgili bir problem tipik kablosuz problemlerinen ya da biri internetini kullanıyor. -
Nasıl 256 ile bağlanıyorsun ? Download hızını diyorsan zaten 1024/256 kullanıyorsun yani 1024 upload 256 download
-
AntiOksidan bunu yazdı:
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------1024 bağlantım war ama sürekli 256 ile bağlanıo neden olabilir. bağlantım wireless o yüsden olabilirmi. ama kabloylada denedim aynı oluo.. sizce neden ble oluyodur..
alakalı olabilir.kalitesiz donanım kullanmak performansını düşürür.ya da kullandığın şifreleme(wep,wpa) de düşürür ama ub kadar düşürmesi anormal.senin internetinden faydalanan birisi olabilir.o zaman büyük ihtimalle şifreleme yüzünden azaldığı ihitmali suya düşecektir ki bu kadar azalması da anormal olur şifreleme için.ya donanımınla ilgili bir problem tipik kablosuz problemlerinen ya da biri internetini kullanıyor.
-----------------------------hocam başkasının kullandığnı zannetmiyorum modemde normal airties. bağlantınıyı başkası kullansa kotadan belli olur. taip ediyorum çünkü :) ilgin için teşekkürler.
-
under_king bunu yazdı:
Nasıl 256 ile bağlanıyorsun ? Download hızını diyorsan zaten 1024/256 kullanıyorsun yani 1024 upload 256 download
-----------------------------hocam 1024/256 da download 1024 olmuomu ben öyle biliyorum ama eğer deilsede ztn ikiside 256 gözüküo :)
-
turkishiptar bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
turkishiptar bunu yazdı:
alakalı olabilir.kalitesiz donanım kullanmak performansını düşürür.ya da kullandığın şifreleme(wep,wpa) de düşürür ama ub kadar düşürmesi anormal.senin internetinden faydalanan birisi olabilir.o zaman büyük ihtimalle şifreleme yüzünden azaldığı ihitmali suya düşecektir ki bu kadar azalması da anormal olur şifreleme için.ya donanımınla ilgili bir problem tipik kablosuz problemlerinen ya da biri internetini kullanıyor.
-----------------------------hocam başkasının kullandığnı zannetmiyorum modemde normal airties. bağlantınıyı başkası kullansa kotadan belli olur. taip ediyorum çünkü :) ilgin için teşekkürler.
ne demek.ama yine de o kadar emin olma başkasının kullanmadığına.worm türü birşey de yemiş olabilirsin ayrıca.iyi bir programla tarat.olmadı problem büüyk ihtimalle modemdedir. -
AntiOksidan bunu yazdı:
turkishiptar bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
turkishiptar bunu yazdı:
ne demek.ama yine de o kadar emin olma başkasının kullanmadığına.worm türü birşey de yemiş olabilirsin ayrıca.iyi bir programla tarat.olmadı problem büüyk ihtimalle modemdedir.
-----------------------------:) güya bilgde antivirüs war daha yeni virüsler yüzünden format atmak zorunda kaldım.. :D tavsiye edebileceğin bi program warmı..
-
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış anlamadıysam airties hizmet programında download ve upload hızını 256kbps görüyorsun..Bunun virüsle hiçbir ilgisi yok geçen arkadaşta aynı sorunu yaşamıştı hattını düzelttiler problem düzeldi..kopmalarda oluyordur sanırım adslde?Evinde kaçtane telefon var splitter kullanıyormusun?her odada duvar prizimi war adsl için?eğer her odada farklı prizler warsa tam baglantını göremezsin ana hattan splitterla ayırıp kabloyu ordan almalısın..Şunu dene sadece modemi olduğu yerde al telin olduğu yere götür duvardan gelen hattı direk modeme tak arada splitter olmasın..Sonra tekrar bak aynı sorun warsa eğer bana pm'den Tel numaranı alan koduyla ya da biliyosun adsl hizmet numaranı yolla ben hallederim..
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------lan tam tersi :D
1024 download, 256 uploaddır. 2 si de 256 ise bi problem vardır ara görüş. ayrıca başlığa cevap olaraktan, "hangimiz yararlanabiliyoruz ki ?" diyebilirim :)
-
nights_judge bunu yazdı:
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış anlamadıysam airties hizmet programında download ve upload hızını 256kbps görüyorsun..Bunun virüsle hiçbir ilgisi yok geçen arkadaşta aynı sorunu yaşamıştı hattını düzelttiler problem düzeldi..kopmalarda oluyordur sanırım adslde?Evinde kaçtane telefon var splitter kullanıyormusun?her odada duvar prizimi war adsl için?eğer her odada farklı prizler warsa tam baglantını göremezsin ana hattan splitterla ayırıp kabloyu ordan almalısın..Şunu dene sadece modemi olduğu yerde al telin olduğu yere götür duvardan gelen hattı direk modeme tak arada splitter olmasın..Sonra tekrar bak aynı sorun warsa eğer bana pm'den Tel numaranı alan koduyla ya da biliyosun adsl hizmet numaranı yolla ben hallederim..
-----------------------------hocam modem telefonun yannda ayrıca splitter da modemin yanında. ben sana telnomu pm atayım halledersen seinirim :D
-
256 kbps ile bağlantı yaptığını nasıl ölçtün bi ss çek koy nasılmış o bağlantı merak ettim :)