Bağlı Liste
-
unbalanced bunu yazdıTheholiqan bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
c++ dan nefret ettiğim kadar başka bir dilden etmem. İşletim sistemleri dersinde linuxda program yazarken çok çektirmiş bana. yok semaphorelar yok mutexler yok forklar yok pipe ler.. Allah belasını versin valla o dilin :) O yüzden c++ ile haşır neşir olanlara ayrı bir saygı duyuyorum :) içimden geldi .. kolay gelsin :)
Hocam aslında c++ düşmanı olan benim ama gerekince mecbur başa düşüyor ben şuan da D ile ilgilenmekteyim tavsiye ederim harika bir dil
evt biliyorum d yi ama uğraşmadım.. ceviz.net de ali çehreli diye biri var. eleman hatırladığım kadarıyla slikon vadisinde çalışıyor/çalışıyordu. bu türkiyede D dili ile ilgili bir konferans verdi. onun bilgilerinden faydalanabilirsin. arkadaş oraya katılmıştı. ismini karıştırmıyorsam.. çevirileri falan da var. kaliteli biri yazılım alanında. okuyorsa yazımı selam olsun :)
Okumuyordur tahribatta takılmıyor ama selam soylım genede ben Ali hocamla bir süre konuştum bilgi sahibi oldum çok ama daha görüşme fırsatım olmadı seneye de olacakk galiba bekleriz