Bağlı Liste

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Theholiqan bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

c++ dan nefret ettiğim kadar başka bir dilden etmem. İşletim sistemleri dersinde linuxda program yazarken çok çektirmiş bana. yok semaphorelar yok mutexler yok forklar yok pipe ler.. Allah belasını versin valla o dilin :) O yüzden c++ ile haşır neşir olanlara ayrı bir saygı duyuyorum :) içimden geldi .. kolay gelsin :)

Hocam aslında c++ düşmanı olan benim ama gerekince mecbur başa düşüyor ben şuan da D ile ilgilenmekteyim tavsiye ederim harika bir dil

evt biliyorum d yi ama uğraşmadım.. ceviz.net de ali çehreli diye biri var. eleman hatırladığım kadarıyla slikon vadisinde çalışıyor/çalışıyordu. bu türkiyede D dili ile ilgili bir konferans verdi. onun bilgilerinden faydalanabilirsin. arkadaş oraya katılmıştı. ismini karıştırmıyorsam.. çevirileri falan da var. kaliteli biri yazılım alanında. okuyorsa yazımı selam olsun :)

Okumuyordur tahribatta takılmıyor ama selam soylım genede ben Ali hocamla bir süre konuştum bilgi sahibi oldum çok ama daha görüşme fırsatım olmadı seneye de olacakk galiba bekleriz

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
Toplam Hit: 2638 Toplam Mesaj: 12