folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bahcemizdeki Kopek ?

Bahcemizdeki Kopek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    yaw arkadaslar bizim bahcede RETRIEVER cinsi bir kopek var 1 yaslarinda ya da ona yakin bir sey yalniz bu kopek kendi ayaklarini isirmaya calisiyor ve isirinca/isiramayinca havliyor sinirleniyor. arada sirada kuyrugunu kovaliyor. her yemek yiyisinde yapiyor bunu ve bos kaldigi zamanlarda :) ha bir de ezan okundugu zaman inliyor bu kopek. sizce normalmi ? kopek aptal gibi gorunuyor bana soyleyeyim sahiplerine gereken ne ise yapsinlar. kopeklerden anlayanlar yazarlarsa seviniriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    cenabet olm o köpek.. bi iice temizleyin siz onu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    köpeği bi psikoloğa götürmek gerekiyo :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    yıkıyorlar abu ezan meselesi ayrı da bu ayaklarını ısırınca cok havlıyor sinir ediyor beni bilen varmı bu konuyu ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bi ciftlestirin hayvani duz duvara tirmanir olmus yazik gunah...sokaktan bitane it bul getir at onune :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    köpekle ilgili bir site vardı ama hatırlamıyom bir araştır google da
    ,bir de daha yaşında değilse yani daha küçükse mantıklı şeyler bekleme bende de köğek cardı öleydi biraz apti oluyorlar küçükken

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ya bu köpeklerin BAZILARI çok salak oluyor :) bizim köpek (şirkette) gelene gidene bir bok yapmıyor biz şirketten giderken başlıyor havlamaya amg köpeği biz sana boşamı yemek veriyoz aptal aptal kuyruk sallıyo millete bende bir kere acaip dövdüm kürekle ama sonra acıdım :) bide köpeğe erkemk attım attım sonrada avucumn içine sığacak bir taş attım havaya salak onuda aldı azına dişleri kırılıyodu malın :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    bak aga benimde golden retriver ırkından köpeğim var köpeklerde cins yoktur onların ırkları vardır cins leri olarak köpeğin renkleri olabilir , bizim köpek (dişi) 1 yaşındayken ben hep onunla oynardım paso oynardım okuldan gelince çok yorgunsam bir top alırdım elime atardım getirirdi atardım getirirdi Mesela otur derdim oturunca bir tane ona kurabiyelerinden verirdim yat dediğimde yatardı bir tane daha kurabiye verirdim, Eğer havlıyor yada ağlıyorsa sus dediğimde susuyorsa 2 tane kurabiye verirdim. Ondan sen önce öğret ne yapacağını yada al bir kitap oku köpeğini eğit Mesela bizimkisi Şimdi Yatma,oturma,sürüklenme,susma ve terlikleri getirme gibi şeyleri yapıyor yani retriver cinsi köpekler haznesinde 200 kelime barındırabiliyorlar ben şimdi ingilizce öğretmeye çalışıyorum bir tek sit down u öğrendi , Yani on numara bir köpektir bu arada haftada bir fırçala köpeğin tüylerini bahçede bunun sana getirisi büyük olacaktır ben benimkini güzellik yarışmasna götürdüm benim köpek ikinci oldu 30 kilo mama aldı kurabiyeler aldı yemek tası aldı tasma aldı, Eğer sen köpeğinle dost gibi yaklaşırsan arkadaşın gibi günde iki kere onu dışarı çıkarırsan o köpekten mutlusu olmuyacaktır örneğin benim canım sıkkın olduğu zamanlarda oturur bacağımın yanına yatar eğer üzgünsem neşelendirmeye çalıştır bu arada BEN KÖPEKLERİ SEVİYORUM :D eğer hayvan besleseydiniz nası bağımlı oluyorsunuz ama dünyadaki en güzel şey :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    kelvin yuh be yaw :) köpeğin dişlerini kıracan abi mal filan da deseniz de köpekler çok iyi arkadaştır gün gelir size gösterirler dostluklarını. Köpeğin çiftleşmesi gerekiyor olabilir diğer yorumcuların bu düşüncesine katılıyorum. Ezan saatlerinde havlıyor demişsin büyük ihtimal sabah ezanında havlar ama yok her zaman ahvlıyorsa bilemicem vardır onunda sorunları.
    neyse arkadaşlar bu yazdıklarım sondu ben de yokum imzama yazdım. Bu akşam son akşamım uzaklarda olacağım selametle...

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Konu başlığında bahsi gecen hayvan; HASTA. Bunalımda, depresyonda. 1incil etken yalnizlik hissi, cinsiyet bozuklugu yahut verilen aşırı sevginin zamanla eksilmesi olabilir.

Terapi uygulansın. vakit harcansın.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    bende cok sayıda köpek besledim. Şu an dobermanım var. benimde çogu köpegim kuyrugunu kovalardı ama ayaklarını ıssıranı ilk defa duyuyorum. ezan sesinde uluyor demişsin bu normaldir bizimkilerde hep ulur.özelikle sabah ezanlarında ulurlar. egitmesi ise cok zevklidir. mesele ben oturtmayı ögretirken ilk başta elimi havaya kaldırırm sonra belinden yere bastıtırım. bunu 15-20 defa tekrarla 2 3 gün içinde elini kaldırdıgın gibi oturmaya başlıyorlar. sonra mesela hayvanla ava gideceksin ama hayvan tüfek sesinden korkuyor. aç bırak 2 gün sonra koy önüne yemegi tam yiyecegi sırada sık tüfegi. 1. de kaçar 2.cide kaçar 3. de alışır sesine. sonra dobermanın cenesi kuvvetlensin die ben basket topnu atardın önüne küçükken agzı daha küçük ve parçalaymıo sinir oluyo hayvan. saatlerce onu parcalamk için ugraşıo bu şekil 3-4 top patlattır hayvana çenesi cok gelişiyor. bunlarda sana tiyo olsun :)

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 2757 Toplam Mesaj: 19