Bahcemizdeki Kopek ?
-
arkadaslar kopek benim degil zaten kopeklerle alakam olmuyor :) yukardaki komsuların boyle davranınca beni de rahatsız ediyor ve acıyorum hayvana. simdi hayvanın tam sorunu hasta ve bunalımda olması mı ? eger boyleyse neler yapılması gerekiyorsa söyleyeyim sahiplerine uygulasınlar. sagolun yorumlarınız icin.
-
bence köpeğin sahipleri birşey yapmazlar çünkü dediğine göre eğitmemişler biLe bu arada vegapc ye bende katılıyorum bende aynı taktiklerin uygulamıştım :D
-
sanırım seni sabahları uyandırması kıl edio. o ezan sesini duyunca ulumasına bir çözüm yok. pencerenin önüne 2-3 taş koyacan o başlayınca ulumaya atacan kafasına :) . kuyrugunu ıssırması konusundada hayvanla biraz ilgilensinler git gezdir boguş hayvanı baya bi yor ki kuyrugu ile oynayacak gücü kalmasın.
-
Belediye itlaf ekiplerine haber ver.. gereken araç ve gereçler vardır onlarda... kış uykusuna yatırırlar hayvanı.. bi daha da uyunmaz zaten... :D
-
abaza kaldıysan saldır köpeğe :)
vala dai bence sahiplerine söyle bıraksınlar doğal bi ortama köpeklikten çıkmış hayvan -
hacı o it kızan olmuş komşularına söyle böyle giderse ev sahibine çöker sokaga çıkıp bi dişi köpek bulup çütleşmesi lazım kemikattırması lazım yoksa yakında yanına dahi yaklaşılmaz..
-
Hajı hp32 ninde dediği gibi bence bu it azmış =)
-
hoja bu kendi kuyruğunu kovalama meselesi kafama takıldı.kendini zükmeye çalışmasın bu.erkekse tabi.verin buna bi dişi köpek yarın bi gün sen bile tehlikeye girersin a4=))
Toplam Hit: 2755 Toplam Mesaj: 19