Bahşiş Teröristleri
-
Bi arkadaş evlenirken volvo s80 var diye rica etti kıramadım bendeki arabayı gelin arabası yaptık. Tabi gelin arabası görünce çevredeki it kopuğun böle saldıran tuhaf insanlar olduğunu bilmiyordum.
Cama yapışanımı dersin, önü kesen tinerci mi dersin, sileceği kıracam diyen hanzo mu dersin. Benzincide benzin alırken bile elemanlar yapışıyor, bu ülkeden harbi nefret ettim o gün.
Böyle bi rezillik olmaaz. bagaja asılıp tutunan ve bırakmayan iki piçi yolda hiç durmadan 40 km yol götürdüm ibneliğine artık nasıl geri döndüler bilmiorum. Ama büyüklerine yapacak bişey yok kazık kadar herifler tinercisi otçusu bahşiş istiyor. Yok bazı semtler dışında böyle gelin arabasında gitmek akıl işi değil.
Bu tinerci ve sokak çocuğu tayfasını gaz odalarında bitirmeleri gerekiyor başka çözümü yok.
-
Tüm komvoy ekibiyle bunlara iyi bi sopa atıcaksın birdaha geliceklermi bakalım.
Bundan sonra bizim ülkemizde kavga etmenın yasaklanması lazım ilk vuranın hapis cezası alması lazım ancak bu sekıdel bunların onune gecılır.
-
Şu hareketi yapmak sanırım uzun vadede o çocukları o meslekten uzaklaştıracaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=0cLlxi_AuK8
-
Haberlerde izledim şimdi. Götünü keseceksin bu piçlerin. Böyle yavşaklar yüzünden millet dışarı çıkamıyor.
-
Çözüm :
-
Tengri bunu yazdı
şimdi bişey dicem konuyu ırkçılığa çekiyosun diye ban atcaklar neyse...
aşağı yukarı katılıyorum diyemediğin şeye.
-
Bunlar için özel sahte dolarlar satıyorlar internette. Birebir dolar fakat ufak yazıyla üstünde GEÇERSİZDİR yazıyor. 20 lira falan ucuz bir şey.
-
emniyet yakalamış bu 3 kişiyi
http://video.haberturk.com/haber/video/bahsis-teroristleri-yakalandi/125147
ee sonra sabcı da salıveriyor.. ne anladık bu işten.. eleman da diyor şaka yaptım, sonra diyor alkollüydüm, sonra diyor korkutmak amaçlı yaptım.. ne güzel dünya valla..
-
HolyOne bunu yazdı
bagaja asılıp tutunan ve bırakmayan iki piçi yolda hiç durmadan 40 km yol götürdüm ibneliğine artık nasıl geri döndüler bilmiorum.
ahahahaa
-
Valla geçen bana taksimde denk gelen oruspu evlatları bunlar aynı şekilde para istediler filan bıçak varmış el hareketleri, hamleler yapıyorlardı insanları çok korkutuyorlar