Bahtsız Bedevi
-
Hocalar acı bir tecrübe edindim, tbt ile alakasız ama belki ben gibi yapan olursa dikkat eder.
Dedik ortalık kar kış kıyamet bir kar tatili yapalım dedik.
Servise gittik kontrol ettirdik arabayı falan bir sıkıntı yok . Trendyol dan antifrizli cam suyu siparişi verdim geçen aylarda -25
Ben su falan katmıyorum direk olanı koyuyorum . Neyse çıktık tın tın gidiyoruz gece 3 de falan aksarayı falan geçtik hava -15 falan biraz dinlenelim çay kahve yaparız 40 dk bekledik sonra devam ettik ( mola verene kadar arada cam suyunu kullanıyorum)
Sabah 7 gibi bir camları temizliyeyim dedim bir bastım su yok aha dondu mk dedim
Kaputu falan açtım cam suyu buz kesmiş neyse gittik otele falan sabah kalktım tabi araba dışarda çözülme ihtimali yok bagajdaki antifrizli cam suyu da donmuş, hemen servise gittim dedim böyle böyle bir rapor hazırlayın dedim.mahkemeye vericem çünkü, neyse adamlar 2 saat arabayı
Sıcak ortamda beklettiler falan ama cam suyu kabı patlayabilir yada çatlak olabilir dedi.
Neyse 2 saatin sonunda servis raporu tuttu camsuyu haznesini açtı vs vs ben düştüm tekrar yollara, aradan 4 saat sonra bir bakayım mk donma falan varmı diye bir baktım camsuyu yok bitmiş XD muhtemelen kılcal bir çatlak oldu ama ben kuduruyorum
Çünkü servis eğer haznenin değişmesi gerekirse ön tamponnun sökülmesi lazım parça ve işçilik 12k fiyat verdi
Ben küplere bindim bazı abiler sağolsun ürünü aldığım firmanın numarasını attı orospunun evladı
Ben nerden bileyim benim sattığım ürün olduğunu video falan çektin mi diyor XD
Lafın kısası bilinmedik ürün almayın orijinal ürünleri kullanın acı tecrübe. 100 liralık cam suyu 15-20k ya maal oldu
-
Geçmiş olsun.
Umarım burdan alıp başka yerden geri verir hayat sana.
-
Geçmiş olsun hocam markayı yazsaydın keşke bilgimiz olsaydı bizimde.
-
Vay anasını ya, şimdiye kadar -25'e kadar soğuk olan bir ortamda bulunmadığımdan muhtemelen.
Bana kalırsa, senin girdiğin o soğuk ortama şu anda trafikteki araçların herhangi biri girse, senin yaşadığın olayı yaşama ihtimalleri %90 hocam
Madem o kadar soğuk bir ortama gireceksin, gidip parçacıdan pahalı ve kaliteli bir cam suyu alsaydın keşke.
-
hocam keske bir petrolden falan markali bir sey alsaydin, -40 falan. Internette veya marketlerde satilan o mavi boyali sularda antifreeze oldugunu hic sanmiyorum.
-
antiifirizde alkol olmuyor mu kullanmadan önce alkollumü diye test etmek lazım ultra soğuk yerlerde yaşayanlar çakmakla felan bi denesin katmadan
-
shell veya opet dışında almayın hepsi donuyor.
günümüzde maalesef kim kime ne geçirirse mantığında yol alıyor. ki alıyorda.
sanayicilerin durumunu çoğu insan biliyor artık.
elini yatkınsa bazı işleri öğrenmek gerekiyor. (bknz avrupai ülkelerde herkesin garajı var elinde anatarı var.)
bu zamanda kaliteden şaşmamak gerek
-
Kullandigin urun duruyorsa ver mahkeme adamin sattiklarindan numune alsinlar anlasilir ne kadar ise yariyor, yaramiyor. Seninkiyle ayniysa
Bu is gidada da aynidir. Calistigim kurum gida ve yem analizi yapar. Vatandas geliyor sunu aldim kokuyor, bozuk vs alo 174e yonlendiriyoruz. Denetmen gidip ornek aliyor yoksa ben bir yere uyuzsam bir kilo et alir icine domuz eti atar analize veririm.
Keske serviste kamera kaydi ile cikartip kapali posete koysaydiniz. Bir ihtimal cok sahitli oldugundan ispat ihtimalin olurdu.
Istersen baska isimle yeni siparis ver. Kargo gelince kamera kaydi ile kapagini acmadan hatta kargoyu acmadan buzlug at. Kamera kaydi ile ac. Inandirici olur en azindan.
-
Geçmiş olsun, aynisi başıma gelmişti..
Kokusundan anlıyorum artik amk
-
Dip not ; servis gibi servis yemin ederim bu ssyangyong değişik bir marka Sabahtan aradım abi bu su kaçırıyor adamlar gel bakalım dediler. Ön tamponu sokmeden abi sen yeterince mağdur oldun sağ davlumbaz'dan hazneyi söktüler
Sonra kaçağı tespiti yaptılar micro kadar bişey miş oraya plastik kaynak yaptılar yapıştırma işlemi de yaptılar iyice sağlam olsun dediler 5 saat uğraştılar işin sonunda 400 lira ücret çıkardılar : D 4 türk kahvesi arabayı da iç dış temizlediler Erzurum yetkili servisi.
-
Liquid bunu yazdı
Kullandigin urun duruyorsa ver mahkeme adamin sattiklarindan numune alsinlar anlasilir ne kadar ise yariyor, yaramiyor. Seninkiyle ayniysa
Bu is gidada da aynidir. Calistigim kurum gida ve yem analizi yapar. Vatandas geliyor sunu aldim kokuyor, bozuk vs alo 174e yonlendiriyoruz. Denetmen gidip ornek aliyor yoksa ben bir yere uyuzsam bir kilo et alir icine domuz eti atar analize veririm.
Keske serviste kamera kaydi ile cikartip kapali posete koysaydiniz. Bir ihtimal cok sahitli oldugundan ispat ihtimalin olurdu.
Istersen baska isimle yeni siparis ver. Kargo gelince kamera kaydi ile kapagini acmadan hatta kargoyu acmadan buzlug at. Kamera kaydi ile ac. Inandirici olur en azindan.
Abi 4 paket aldım elimde daha ürün bol :)) tutanak vsvs hazır tatilim bitsin