Bahtsız Bedevi
-
Bana 5 saat uğraşıp 400 TL isteseler ben çıkarır en az 1000 TL verirdim :) Arabayla ilgili bu tip şeyleri, özellikle motor yağını internetten falan almayın. 3 kuruş ucuza gelecek diye sonra çok büyük sorunlar çıkıyor. 11 senedir aracım var internetten silecek hariç malzeme siparişi vermedim.
-
AslanAmca bunu yazdı
Hocalar acı bir tecrübe edindim, tbt ile alakasız ama belki ben gibi yapan olursa dikkat eder.
Dedik ortalık kar kış kıyamet bir kar tatili yapalım dedik.
Servise gittik kontrol ettirdik arabayı falan bir sıkıntı yok . Trendyol dan antifrizli cam suyu siparişi verdim geçen aylarda -25
Ben su falan katmıyorum direk olanı koyuyorum . Neyse çıktık tın tın gidiyoruz gece 3 de falan aksarayı falan geçtik hava -15 falan biraz dinlenelim çay kahve yaparız 40 dk bekledik sonra devam ettik ( mola verene kadar arada cam suyunu kullanıyorum)
Sabah 7 gibi bir camları temizliyeyim dedim bir bastım su yok aha dondu mk dedim
Kaputu falan açtım cam suyu buz kesmiş neyse gittik otele falan sabah kalktım tabi araba dışarda çözülme ihtimali yok bagajdaki antifrizli cam suyu da donmuş, hemen servise gittim dedim böyle böyle bir rapor hazırlayın dedim.mahkemeye vericem çünkü, neyse adamlar 2 saat arabayı
Sıcak ortamda beklettiler falan ama cam suyu kabı patlayabilir yada çatlak olabilir dedi.
Neyse 2 saatin sonunda servis raporu tuttu camsuyu haznesini açtı vs vs ben düştüm tekrar yollara, aradan 4 saat sonra bir bakayım mk donma falan varmı diye bir baktım camsuyu yok bitmiş XD muhtemelen kılcal bir çatlak oldu ama ben kuduruyorum
Çünkü servis eğer haznenin değişmesi gerekirse ön tamponnun sökülmesi lazım parça ve işçilik 12k fiyat verdi
Ben küplere bindim bazı abiler sağolsun ürünü aldığım firmanın numarasını attı orospunun evladı
Ben nerden bileyim benim sattığım ürün olduğunu video falan çektin mi diyor XD
Lafın kısası bilinmedik ürün almayın orijinal ürünleri kullanın acı tecrübe. 100 liralık cam suyu 15-20k ya maal oldu
Hocam neredesin bilmiyorum ama Erzurum ilinin -37 derecesini dahi gördüm. Bim den aldığım -30 küsürlü camsuyunu (sanırım plenty marka idi) kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Bir ara bimde yoktu internetten alayım dedim5 derecede döndü. İbneler içine bildiğin mavi şu doldurmuşla
-
Koskoca tbt ye bakın hele boş işler. Ben utanırım böyle konu açmaya. Git adamı vur baba..buraya gelmişsin konu açmışsın. Desem bu defa sen yenisin ulan ne diye yaziyon diyecek bazı kendini bilmezler.