folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bakandan Recep İvedik"E Tepki

Bakandan Recep İvedik"E Tepki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'ten Recep ivedik'e eleştiri: "Vizyonda bir film var. Bu film seyredilme rekorları kırıyor. Tepeden tırnağa küfür argo dolu. 13 + ifadesi olmasına rağmen filme herkes gidiyor. Bu doğru mu şimdi?"

bizim mahalledeki bebeler 8-9 yas gurubu o hareketlerin alasını bılıyor fükürleri saymaya gerek yok

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Adamın İçinde Heves Olsun .. Yeterki Flimi ALıp Evde Seyredemeyecek Sankı,İsteyen Gider İstemeyen Gitmes,13 Sınırımıymış pehh. 13 yaşındaki velet okulda sigare içiyor ;) burası Tr:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    Bu ülkede işler böyle yürür kimi rezileder yere batırır kimi vezir eder göğe çıkarır..hüsyin çelik doğru söylemiş ama senin dediğin daha doğru hatta burda çocuklar yaratıcılık yarışmaları bile yapıyor...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    burası türkiye içinde küfür ya da cinsellik olmayan filmi kim izlemeye gider zaten.. ben kendi gözümle gördüm yaşadım konuşmasını yeni yeni öğrenen 2 buçuk 3 yaşındaki çocuğa küfür etmesini öğretiyolar. bu bakanlar tersten bakıyo galiba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

ya valla konuyla alakası yok ama sinir oluorum her konuya sölenen, dillere pelesenk olmuş bi laftan  " Burası Türkiye !" ..

Ne yani sen başka ülkelerin çocuklarının küfür etmediğin mi sanıosun, sigaraya başlama yaşının Türkiye den daha yüksek olduğunu mu sanıosun, cinsel ilişki yaşının 18 den aşşa olmadıını mı sanıosun ?? Hele bi de yapılan bazı gerzeklikleri o insana diil de Türklüğe mal etmeye çalışanlar var ya, anlamıor mu acaba yapanların kişisel salaklıklarından kaynaklanıor.. sırf geyik olsun diye yok Türklere has bilmem neler fln.. oysa alakası yok Türklükle ..

Ha yukarıda "Burası Türkiye.." diye söleyen arkadaşlara bişi demiorum yanlış anlaşılma olmasın.. Sadece o cümleyi alakasız yerlerde görüdüğümde rahatsız oluorum.. İçimi döktüm bir nevi şu an.

Neyse konuya dönecek olursak bakan da gelse o filmi izleyecek adam yine izler ..

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

filmde siktir git diyor sadece..

kutsal damacana mesela ;

filmde anadan girip babadan ; önden girip arkadan çıkıyo...

bu filmin yasaklanması argo değil bence...çocukların karaktere özenmeleri benzemeye çalışmaları gibi :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek
    aileler nerde peki ? televizyonlarda boy boy fragmanları yayınlandı 7-8 yasındaki cocuklara uygun olamayacağını düsünemiyorlarmı ?? ver eline parayı gitsin sinemaya sonrada 3-5 küfür öğrendimi iflmi yapanlar suclu..

darker than black...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Film her turlu acıdan çöp bir film fakat bunu eleştiren h.çelik adlı bir baska recep ivedik olması ayrı bir muamma
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ahlak polisi diye birşey var, milli eğitim bakanınamı kalmış....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ESRFTH
    ESRFTH's avatar
    Erkek

şimdi bakanın kızması bişey ifade etmez burda rtük devreye girmeli ama film iyi adam kız arkadaşını almış filme gitmiş  ya

" bizim mahalledeki bebeler 8-9 yas gurubu o hareketlerin alasını bılıyor fükürleri saymaya gerek yok "

ve bu arkadaşımın dediğinede katılıyorum çok doğru mesela benim yeğen daha 4 yaşında bilmediği hareket yok filmde adamı görüyor paso küfür ediyor bana bile düşünün artık  

SEVDANIN HASI SUSKUN YAŞANIR SESEDE GELMEZ SÖZEDE GELMEZ !!!!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Hüseyin Çelik bi süre sonra unutulacak, zaten kaç kişi biliyor adını? Ama Recep İvedik ondan daha uzun süre yaşayacak hem de gerçek bi kişi olmamasına rağmen.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 32